Városlista
2024. február 29, csütörtök -

Hírek

2013. Április 09. 08:17, kedd | Helyi
Forrás: Városházi információ

Újra bővült és fejlesztett az esztergomi bölcsőde

Újra bővült és fejlesztett az esztergomi bölcsőde

Bővült a férőhelyeinek száma valamint rugalmasabbá váltak a napközbeni ellátások, egyebek közt ezek köszönhetőek az esztergomi Aprófalva Bölcsőde hétfőn átadott fejlesztésének.

Esztergom önkormányzata nevében Tétényi Éva polgármester, a Kormányzat részéről Horváth-Szeder Gábor, az Esztergomi Járási Hivatal vezetője vágta át a nemzetszínű szalagot hétfőn délelőtt az Aprófalva Bölcsődében. Az intézmény most átadott épületbővítésének célja az esztergomi bölcsőde férőhelyszámának bővítése mellett a rugalmas napközbeni ellátások biztosítása, valamint sérült gyermekek integrációja volt. A több mint 80 millió forintos beruházás keretében két csoportszoba, valamint kiegészítő helységek létesültek, melyek amellett hogy minden igényt kielégítenek, megfelelnek az uniós szabványoknak is. A projekt a Közép-Dunántúli Operatív Program keretén belül, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával (KDOP-5.2.2./B-09-2009-0012 azonosító számon) valósult meg.

Aprófalva Bölcsőde, Esztergom, fejlesztés, bővítés,

Aprófalva Bölcsőde, Esztergom, fejlesztés, bővítés,

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 12:18, kedd | Helyi

Személyi változás a Richter Gedeon Nyrt-nél

Bogsch Erik 2024. március 1. napi hatállyal lemondott a Richter Gedeon Nyrt. Igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről, igazgatósági tagsága megtartása mellett – közölte a vállalat február 26-án.

2024. Február 11. 00:44, vasárnap | Helyi

Kiscsévpuszta

Esküvő 2024-ben? Még vannak szabad időpontjaink! Találjátok meg álmaitok esküvői helyszínét Kiscsévpusztán!

2024. Február 11. 00:35, vasárnap | Helyi

Legördült a gyártósorról a 4 milliomodik esztergomi Suzuki

4 millió Suzuki 32 év alatt. - adta hírül a gyár.