Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2020. Július 13. 11:59, hétfő | Helyi
Forrás: (x)

Újra divatban jöttek a szabadidőruhák

Újra divatban jöttek a szabadidőruhák

Ami évekig ciki volt, az az utóbbi néhány évben visszaszivárgott a trendi divatőrületek közé: a szabadidőruhákról, illetve a szabadidőanyagból készült ruhákról beszélünk.

A világsztár énekes, Justin Bieber is ezekre esküszik.

Justin Bieber is szabadidőben feszít

A szabadidő, mint ruhaanyag népszerűsége sokáig a béke feneke alatt volt, ám nem kis bravúrral sikerült azt visszahozni a legnépszerűbb trendek közé. Ez annak köszönhető, hogy a szabadidőanyag minősége javult, illetve immár olyan divatos mintákban is kapható, amelyet bátran felvesznek a fiatalok. Ha ehhez hozzávesszük, hogy az egyik legkényelmesebb szövetről beszélünk, hamar összeáll, hogyan tudott visszatérni a „mélyből”. A szabadidőszettek rendre visszaköszönnek az utcán, ráadásul olyan hírességek is bátran magukra öltik, mint a világhírű amerikai énekes, Justin Bieber és felesége. Ami a modelleket illeti, lehet testre simuló és szándékosan túlméretezett, mindkettő előfordul a kínálatban. A mintákat tekintve a letisztultság legalább olyan menő, mint a feltűnő anyagok. Az otthoni heverészéshez eddig is alkalmas volt a szabadidőanyagból készült ruha, napjainkban azonban az utcán viselni sem ciki, sőt… A kecsesebb szabású, visszafogottabb színű termékekhez egy elegáns kabát illik, ráadásul a bokacsizmával is jól párosítható.

Sportoláshoz is jó a poliészter

A sokoldalú poliészter szintén választható hasonló összefüggésben, főleg gyapjúval, pamuttal ötvözve. Ezt az anyagot leginkább az alkalmi ruháknál, az öltönyöknél és a kosztümöknél alkalmazzák, ám sportruházati célokra is kiváló, így jól párosítható egy szabadidővel. Mivel alig vesz fel nedvességet, kiemelten kopásálló és nehezen szakad, az aktív sportoláshoz tökéletes, ráadásul nem is gyűrődik, ezért a vasalásával sem kell bajlódni. Lehet, hogy elsőre bátortalan az ember, ha rá akarja magát venni a modern szabadidődivatra, de egy kis internetes kutatómunkával hamar megtalálni, milyen egy jelenleg trendi összeállítás. Ha pedig ehhez megvan a tökéletes anyag, egyedi megoldások is könnyedén megvalósíthatók.

Fotó: View Apart / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 24. 19:28, szombat | Helyi

Elégedetten zárja az évet a Kivirágzó Esztergomért Alapítvány

Köszönik Mindenkinek az eddigi bizalmat, támogatást és a sok lehetőséget. Jövő tavasszal újult erővel folytatják.

2022. December 16. 14:34, péntek | Helyi

SIKERES KIÁLLÍTÁSOK AZ EUROHÍD ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN

Az Eurohíd Alapítvány 2021 végén szomorú szívvel hagyta el a kiállításoknak majd 10 esztendeig otthont adó Rondella Galériát.

2022. December 15. 14:26, csütörtök | Helyi

Esztergomi intézményt is támogat a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. mintegy 600 ezer forinttal támogatta az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumot, melyből okostáblát vásároltak a kémiaterembe. Az oktatást segítő eszközt december 14-én, szerdán adták át.

2022. December 08. 16:49, csütörtök | Helyi

MEGNYÍLT A X. MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány szokásos adventi kiállítását a Kapcsolatok Házában, X. Művészet Esztergomért címmel.