Városlista
2022. július 4, hétfő - Ulrik

Hírek

2021. November 03. 21:10, szerda | Helyi
Forrás: Városháza

Újra kötelező a maszk a Városházán

Újra kötelező a maszk a Városházán

A koronavírus-járvány negyedik hullámának rohamos terjedése miatt az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal dolgozóinak és ügyfeleinek is kötelező lesz a maszkviselés holnaptól, azaz november 4-től.

Erről az önkormányzat adott ki tájékoztatást a ma esti órákban.

A közlemény szerint november 4-től: A Hivatalba történő belépéskor kötelező a kézfertőtlenítés. Ügyfélfogadási időben – az ügyfelek, valamint az ügyfeleket fogadó dolgozók számára – a Hivatal egész területén kötelező az arcot eltakaró maszk viselése.

A képviselő-testületi ülésen, bizottsági ülésen, valamint az 5 fő feletti létszámú értekezleten, tárgyaláson kötelező a maszk viselése.
A fenti rendelkezések hatálya kiterjed a Hivatal által használt alábbi épületekre, épületrészekre, illetve az ott elhelyezett tulajdonában vagy használatában álló ingóságokra és tárgyi eszközökre: a Hivatal székhelyére (2500 Esztergom, Széchenyi tér 1.) Esztergom-kertvárosi Kirendeltség (2509 Esztergom, Damjanich János út 85.) Esztergom-pilisszentléleki Kirendeltség (2508 Esztergom, Hunyadi utca 1.) Dömösi Kirendeltség (2027 Dömös, Táncsics Mihály út 2.)

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 29. 16:27, szerda | Helyi

Munkatársakat keres a Grand Hotel Esztergom!

A Continental Group cégcsoporthoz tartozó, múlt nyáron nyitó Grand Hotel Esztergom bővülő csapatába kollégákat keresünk szállodai recepciós és animátor pozíciókba!

2022. Június 27. 14:24, hétfő | Helyi

JOGSEGÉLY PSZICHIÁTRIAI JOGSÉRTÉSEK ESETÉN