Városlista
2024. október 2, szerda - Petra

Hírek

2024. Február 17. 06:00, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Újszülöttet mentettek egy udvari vécéből a tűzoltók Kisújszálláson

Újszülöttet mentettek egy udvari vécéből a tűzoltók Kisújszálláson

Újszülött kisfiút mentettek egy udvari vécéből a tűzoltók csütörtök este a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Kisújszálláson - közölte a Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltóparancsnokság a honlapján.

A tájékoztatás szerint egy nő udvari vécében szülte meg gyermekét csütörtök este, az újszülött a megszületése után a vécébe esett. A tűzoltók a vécét megbontották és körülbelül egy méter mélyről mentették ki a kisfiút. Azonnal átjárható légutat biztosítottak az újszülöttnek, majd átadták a mentőknek. Az anyát és az újszülöttet is stabil állapotban szállították kórházba - olvasható a közleményben.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t pénteken arról tájékoztatta, hogy emberölés kísérletének gyanúja miatt folytatnak eljárást ismeretlen tettes ellen. Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség - írták.

Fotó: Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 02. 06:00, szerda | Belföld

Karácsony Gergely nem tesz javaslatot főpolgármester-helyettesre

Nem tesz javaslatot főpolgármester-helyettes személyére a Fővárosi Közgyűlés pénteki alakuló ülésén a főpolgármester - ezt maga Karácsony Gergely jelentette be keddi, a Városházán megtartott sajtótájékoztatóján.

2024. Október 02. 06:00, szerda | Belföld

Meteorológia: sokfelé 30 millimétert meghaladó csapadék hullhat szombatig

Kiadós csapadékra figyelmeztet a HungaroMet Zrt.; sokfelé 30 milliméternél is több eső eshet szombatig.

2024. Október 02. 06:00, szerda | Belföld

Százharminc régi Ikarus autóbuszt mutatnak be a hétvégén az Aeroparkban

Százharminc autóbuszt, köztük számos oldtimer ritkaságot mutatnak be a VI. Ferihegyi Ikarus Találkozón az Aeroparkban október 5-én és 6-án - közölték a szervezők az MTI-vel kedden.

2024. Október 02. 06:00, szerda | Belföld

Orbán Viktor az Európai Tanács megválasztott elnökével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta António Costát, az Európai Tanács (EiT) új elnökét, aki december 1-jén lép hivatalba