Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Május 23. 16:22, hétfő | Helyi
Forrás: Régió TV Esztergom

Ultrafutóversenyen lettek bajnokok a dorogi Richteresek

Ultrafutóversenyen lettek bajnokok a dorogi Richteresek

Május 21. és 23. között első alkalommal rendezték meg a Runionhoz tartozó egyesületek a MyWay240 elnevezésű ultrafutóversenyt. A Balatont megkerülő versenyen a dorogi Richteresek nyerték meg a csapat-bajnoki címet!

A versenyen mind abszolút, mind csapatversenyben első helyen végzett a Dorog Richter csapata. A négyfős csapatban a 241,35 kilométeres távot Engelbrecht Zoltán, Skrlyik Péter, Rausz Péter és Szegvári József teljesítette.

„Hasonlóan a régi hagyományokkal rendelkező tókerülő versenyhez, a cél itt is a Balaton körbefutása volt, annyi eltéréssel, hogy itt 240 kilométer várt ránk, illetve az északi part felett meglátogattunk néhány magasabb pontot is. Sajnos szinte a felkészülés hajrájában, egyik "külsős" kolléga, Borsos József megsérült, így azonnali segítséget kérve egy remek esztergomi sportember, Engelbrecht Zoltán igyekezett csapatunkba betársulni. Józsinak is jutott feladat, a busz sofőrje és a csapat logisztikai segítője lett. A teljesítés még egy fontos tényezője egy ügyes és kitartó kerékpáros, akit Lakatos Gabriella személyesített meg.” – mondta Szegvári József, a futóverseny egyik résztvevője, majd kiemelte, hogy a reggel öt órai rajtot követően, Balatonakaliból indulva, szint gond és probléma nélkül, olajozott csapatmunkával sikerült az abszolút első helyet megszerezni, 20 óra 2 perces idővel.

Gratulálunk a kiváló eredményhez!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT