Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Február 22. 08:01, szombat | Helyi
Forrás: (x)

Úszó- és vízilabda toborzó Dorogon! - FOTÓKKAL

Úszó- és vízilabda toborzó Dorogon! - FOTÓKKAL

Az Új-Hullám SE sportági toborzót hirdet olyan 6-12 éves fiatalok számára, aki szeretnék kipróbálni magukat a versenysportban, és már elsajátították az úszás alapjait.

A tehetségkutató során a gyerekek egy hónapig ingyen látogathatják az edzéseket és megismerhetik a Dorog Városi Uszodát és az edzőket.

Az úszószakosztály versenyzői az év első két hónapjában 19 érmet, közte 7 aranyérmet nyertek. Az úszók vezetőedzője Kiss István, Szenior Európa-bajnok úszó, aki korábban Széchy Tamás csapatában is dolgozott.

A vízilabdások három korosztályos csapattal szerepelnek a Budapest Bajnokságban és részt vesznek a Duna Kupában is. A vezetőedző Györe Lajos, korábbi női utánpótlás válogatott szövetségi kapitány, az Európa-bajnok felnőtt női válogatott edzője, akinek a munkáját Szarvas Dávid testnevelő tanár és vízilabdaedző segíti. A vízilabdásoknál lányok is játszanak, és az egyesület szeretne egy női csapatot is létrehozni.

Aki szeretne a klubhoz csatlakozni, hívja Schieszler Annát a 06-30-516-9644-es telefonszámon, vagy jelentkezzen az intezo@ujhullamse.hu e-mail címen!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT