Városlista
2023. június 9, péntek - Félix

Hírek

2014. Február 19. 07:41, szerda | Helyi

Útfelújítások Esztergomban és újabb körforgalom

Útfelújítások Esztergomban és újabb körforgalom

Útfelújítások kezdődhetnek Esztergomban: a Bajcsy-Zsilinszky és a Kossuth utca egy-egy szakaszának teljes felújítása egyebek mellett még nyárig elkészülhet.

A város főmérnöke február 11-én és 13-án a Magyar Közút Kht. szakembereivel közösen Esztergomot érintő, közlekedésbiztonságot javító beavatkozások tervezéséről folytatott egyeztetést. A tervek előkészítése az érintett területeken megkezdődött, és várhatóan még az idei évben meg is valósul, mivel a finanszírozás uniós pályázati pénzből történik, és az elszámolás határideje 2015. első féléve. A megbeszélésen a Kesztölci út – Suzuki út körforgalmának csomóponti kialakítása mellett szóba kerültek a 2014-ben végrehajtandó esztergomi útfelújítások is, melyek közül a Bajcsy-Zsilinszky út és Kossuth Lajos utca egy-egy szakaszának teljes felújítása még első félévében megtörténik. A munkálatok megkezdése előtt a Magyar Közút Kht. tájékoztatni fogja az Önkormányzatot és a lakosságot a várható útlezárásokkal kapcsolatban. A Szamárhegy – Csenkei híd környékén élőknek talán a legjobb hír az, hogy a 11. számú főút Szamárhegyi úti buszmegállói buszöbleinek kiépítését is tervbe vették, így egy régóta húzódó probléma oldódik majd meg ezen a területen.

Városházi információ

Esztergomi útfelújítások

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 13:58, kedd | Helyi

OLASZ ÁGNES FOTOGRÁFUS FALUSI ÉLETKÉPEI ESZTERGOMBAN

2023. június 3-án, 16:00 órakor nyitja meg Olasz Ágnes fotográfus kiállítását az Eurohíd Alapítvány, a Kapcsolatok Házában.

2023. Május 27. 21:39, szombat | Helyi

A TESCO-s pályázat tavaszi fordulóját a Montágh iskola nyerte

Köszönet a TESCO-nak ,köszönet a vásárlóknak!

2023. Május 22. 14:25, hétfő | Helyi

Keresik az Év Futó Fotóját!

Kezdő, haladó és hobbifutók jelentkezését is várják

2023. Május 22. 14:05, hétfő | Helyi

Rekordkísérlet a gyermeknapi horgászversenyen Esztergomban