Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Január 18. 14:23, csütörtök | Helyi
Forrás: közlemény

Útlezárás forgalomeltereléssel Esztergomban!!!

Útlezárás forgalomeltereléssel Esztergomban!!!

Útlezárásra kell számítani forgalomtereléssel, kezdődő csatornatisztítás miatt a városban.

A Deák Ferenc utcában január 19-én, pénteken forgalmi korlátozások lépnek életbe, mert ingatlanokat és a csatornarendszert is érintő munkálatokat végeznek szakemberek teherjárművekkel.

A Deák F. utca 4. számú épületénél délelőtt 8 és 11 órák között homlokzati munkálatok folynak majd. A Deák F. utca 9. számtól végig a Deák/Eszperantó utcák sarkáig 8:30 és 12 óra között a csatornarendszert vizsgálja át az Északdunántúli Vízmű Zrt.

Mivel magasnyomású csatornatisztító géppel dolgoznak péntek délelőtt a Deák utcában, így január 19-én senki nem fog tudni közlekedni ezen a területen a forgalomkorlátozás időszakában.

Ebben az időszakban a forgalmat a keresztutcákra terelik ideiglenes jelzőtáblák kihelyezésével. A délelőtti órákban a Széchenyi térre nem lehet bejutni.

A Deák Ferenc utca lezárásával az Eszperantó utca, Mikszáth Kálmán utca, IV. Béla utca, Kis-Duna-sétány biztosítja a környék közlekedését az egyik irányból; a másik irányból pedig a Lőrinc utca, a Kis-Duna sétány a Széchenyi tér kivételével.

A Kis-Duna sétány ideiglenesen egyirányú lesz a Lőrinc utcától az Árok utcáig, a Tabán híd felé - hívta fel a figyelmet Esztergom önkormányzata.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT