Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2011. Október 02. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Utoljára mutatta meg hatalmas melleit Zalatnay Cini

Utoljára mutatta meg hatalmas melleit Zalatnay Cini

Zalatnay Cini ismét mellműtétre készül. Az énekesnő ezúttal kisebbre szeretné szabatni kebleit, de jelenlegi méreteit még utoljára megmutatta a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában.

Vizespóló versenyen mutatta meg utoljára hatalmas kebleit Zalatnay Cini, akinek bájait Hajdú Péter és Dévényi Tibi bácsi szódás szifonja fedte fel. Az énekesnő ezzel barátja, a Kucinak becézett Dévényi kívánságát teljesítette, ráadásul örök emléket hagyott melleiről az "utókornak".

- Épp az öltözőben beszélgettünk ciciügyben, vagyis hogy Cini vissza szeretné állíttatni az eredeti állapotokat. Mondtam, hogy ettől a korszaktól valahogy el kell búcsúzni, mondjuk vizes pólóban, amiben picit látszódhatna, én pedig nagyon boldog lennék - kezdte a történetet Dévényi Tibor, akinek kívánságára végül igent mondott az énekesnő.

Zalatnay épp fehér trikóban érkezett a felvételre, így nem is kellett sokat tennie: ledobta dzsekijét, de melltartójától nem szabadult meg.

- Cinikém ezért fogadd szeretettel ezt a pontos labdát. Ha nem lesz cicid, ezt nyugodtan beteheted - adta oda labdáját Tibi bácsi Cininek, aki vizesen búcsúzott melleitől.

Az énekesnő kebleit valószínűleg utoljára láthattunk ebben a stádiumban, egy hónap múlva ugyanis megműtteti őket.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.