Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Augusztus 17. 15:57, kedd | Helyi
Forrás: Szent György Vívó Egyesület

Utolsó lehetőség egy jó nyári programra: VÍVÓ NAPKÖZIS TÁBOR ESZTERGOMBAN a Szent György Vívó Egyesület szervezésében

Utolsó lehetőség egy jó nyári programra: VÍVÓ NAPKÖZIS TÁBOR ESZTERGOMBAN a Szent György Vívó Egyesület szervezésében

Tartalmas programot ajánl az általános iskolások számára a nyár utolsó hetében, augusztus 23. – augusztus 27. között a Szent György Vívó Egyesület.

A programmal szeretnék a szülőknek megkönnyíteni gyermekük felügyeletének megszervezését, mindemellett a vívósport megismertetésével a gyermekek testi és szellemi fejlődését segítik elő a napközis tábor egy hetében.

A napközi helye: Esztergomi Petőfi Sándor Általános Iskola tornaterme (2500 Esztergom, Petőfi Sándor u. 20.) és Szent György Vívóterem (2500 Esztergom, Imaház u. 10.)

A napközi időpontja: 2021. augusztus 23. (hétfő) – augusztus 27. (péntek).
Napi foglalkozások kezdete: minden nap reggel 8-kor a Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében.
Napi foglalkozások befejezése: a gyerekek 16 órától vihetők el a Petőfi Sándor Általános Iskolából. Akiért munkahelyi elfoglaltság miatt csak később tudnak jönni a szülők, azt kérik előre jelezni, és megoldják a felügyeletet.

A tábor célcsoportja: a 8-14 éves általános iskolás gyermekeket várják elsősorban, de az ettől eltérő korosztályt is szeretettel várnak.
Felszerelés: a tábor résztvevőinek a testnevelés órákon használt felszerelés elegendő. A vívó foglalkozásokhoz szükséges felszerelést az egyesület biztosítja, melynek használata szakképzett edzők felügyelete alatt történik.

Napi program: vívó foglalkozást délelőtt és délután is tartanak. Ugyanakkor ezt sok játékos program is kiegészíti, hogy a résztvevők élvezetes, vidám napokat töltsenek együtt. A vívás tanulását kis háziversennyel fogják befejezni, ahol csokoládéval díjazzák a résztvevőket. Ha az időjárás elég meleg lesz, egy vagy két alkalommal elmennek fagylaltozni.

Étkezés: az ebédet a Padlizsán étteremben rendelik meg, minden délben együtt sétálnak át ebédelni. A délelőtt és a délután folyamán folyamatos tízórai és uzsonna várja a gyakorlatok szüneteiben a gyerekeket, így éhes senki sem maradhat. A várhatóan meleg időjárásra tekintettel korlátlan szódafogyasztást biztosítanak, de poharat nem, hogy mindenki a saját kulacsát használja. Akinek az étkezéssel kapcsolatban külön igényei lesznek (cukorbeteg diéta, lisztérzékenység, vagy egyéb), azt az alább található regisztrációban van módja jelezni, és ezt figyelembe veszi az étkezést biztosító cég. Utolsó lehetőség egy jó nyári programra: vívó napközis tábort szervez a Szent György Vívó Egyesület Esztergomban.


A júniusi hasonló napközis táborról készült film itt megtekinthető:
http://www.netszerszam.hu/nettools/upload/SZGYVE/filmek/vivonapkozi_clld.mp4

A szervezők minden érdeklődő fiatalt szeretettel várnak!

Fotók: Szent György Vívó Egyesület

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT