Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Május 08. 07:52, szerda | Helyi
Forrás: KEMRFK

Ütöttek, rúgtak, asztalt borogattak – irány a bíróság

Ütöttek, rúgtak, asztalt borogattak – irány a bíróság

Csoportos garázdaság elkövetésével gyanúsít az esztergomi rendőrség négy fiatal férfit, akik ellen az eljárást a napokban fejezte be a rendőrség és ügyüket vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

A négy fiatalkorú 2012. július 14-én egy esztergomi szórakozóhely előtt előzetes szóváltás nélkül bántalmazott két fiatalkorút. Ütötték, rúgták őket még akkor is, mikor támadóik elől bemenekültek a mulatóba. Ott a verekedés során több asztalt felborítottak, poharakat törtek össze.

Egy szabadidős rendőr választotta szét őket és értesítette az Esztergomi Rendőrkapitányság ügyeletét. Aznap a Készenléti Rendőrség beosztottjai is a városban teljesítettek szolgálatot, akik szintén az elkövetők felkutatására indultak. 18 perccel a megbotránkoztató „jelenet” után az egyenruhások elfogták és előállították az elkövetőket, akiket a sértettek és a szemtanúk is felismertek.

Csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetése miatt indított eljárást ellenük az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A rendőrség az eljárást befejezte és vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.