Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2019. Május 06. 07:31, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Ütötték, rúgták egymást a nyergesi kocsma előtt – Vádat emeltek

Ütötték, rúgták egymást a nyergesi kocsma előtt – Vádat emeltek

Egyiküket már elítélte a bíróság, másikuk ellen pedig most emeltek vádat Esztergomban.

Az Esztergomi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt nyújtott be vádiratot egy nyíregyházi férfival szemben, aki egy másik férfival verekedett Nyergesújfalun.

A vádirat szerint a vádlott és egy másik férfi 2018. május 22-én 22 óra 55 perc körül egy nyergesújfalui presszóban tartózkodtak, mindketten ittas állapotban voltak, és szóváltás alakult ki közöttük. A szóváltás következtében a vádlott kihívta a másik férfit a presszó elé, hogy a füves területen verekedéssel rendezzék le a nézeteltérésüket. A két férfi ezután a presszó előtt egymással szemben felállt, majd kölcsönösen, több alkalommal ököllel fejen ütötte egymást. A vádlottat a másik férfi megrúgta, amelytől a vádlott a földre esett, ahol további rúgásokat szenvedett el – közölte az ügyészség.

A verekedés során a vádlott 8 napon belül gyógyuló, horzsolásos sérülést szenvedett a homloka jobb oldalán.

A másik férfit az ügyészség már korábban megvádolta a cselekmény miatt, ezért őt az Esztergomi Járásbíróság ügyészi indítványra, tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 280 ezer forint pénzbüntetésre ítélte.

Az ügyészség a most benyújtott vádiratban a verekedést kezdeményező férfival szemben indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével járjon el, büntetővégzésben a vádlottat pénzbüntetésre ítélje.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT