Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Július 07. 11:38, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoEsztergom

Vádat emeltek a 88 éves bácsi esztergomi gyilkosa ellen

Vádat emeltek a 88 éves bácsi esztergomi gyilkosa ellen

Halálra vert egy 88 éves idős bácsit egy esztergomi férfi még tavaly májusban. A bántalmazással gyanúsított B. Csaba ellen most emelt vádat az ügyészség.

A 45 éves B. Csaba tavaly május 23-án esztergomi otthonukban bántalmazta 88 éves szállásadóját, aki az őt ért ütések következtében életét vesztette.

A férfi ittasan étellel kínálta az idős férfit, aki azt nem akarta elfogadni, ezért a férfi dühös lett, a sértettet több alkalommal testszerte megütötte, aki ennek következtében a fotelba esett. Az elkövető ekkor tovább bántalmazta a férfit, majd egy vastagfalú üveg hamutartóval nagy erővel fejbe ütötte. A férfi ezután a konyhában lefeküdt, ezért a hazaérkező élettársa értesítette a mentőket és a rendőrséget.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség most emelt vádat a férfi ellen, bűncselekmény elhárítására, idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT