Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Február 08. 09:25, szombat | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Vádemelés az esztergomi autógyújtogató ügyében

Vádemelés az esztergomi autógyújtogató ügyében

Haragudott a sértettre, ezért lobbantotta lángra az autóját egy esztergomi férfi még tavaly novemberben Dorogon. A rendőrség vádemelési javaslattal lezárta a nyomozást.

A tűzoltók még oltották a kigyulladt tehergépkocsit Dorogon, mikor az egyenruhások már úton voltak a rendőrkapitányságra azzal a helybéli férfival, aki a gyanú szerint a tüzet okozta még tavaly november 26-án. A járőrök amint tudomást szereztek a lángoló járműről, a helyszínre siettek, és adatgyűjtésbe kezdtek. A nézelődők sorában ott volt a későbbi gyanúsított is, aki a tűz oltása közben többször is elszólta magát arról, mit tett. Meghallották ezt az egyenruhások is, akik elfogták a 22 éves B. Attilát. Az esztergomi férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését. Tettét azzal indokolta, hogy régóta rossz viszonyban állt a sértettel. A nyomozóknak azt is elmondta, hogy másnak nem akart kárt okozni, ezért a bűncselekmény elkövetése után ő maga tárcsázta a 112-es segélyhívót. A férfi ellen – szabadlábon hagyása mellett – rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet február 5-én vádemelési javaslattal fejezett be és küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT