Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Július 29. 08:46, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Vádemelés előtt a 16 éves tokodi betörő

Vádemelés előtt a 16 éves tokodi betörő

Vádemelés előtt áll az a tokodi 16 éves fiú, aki még tavasszal tört be szomszédjához, majd a lopott holmit 17 éves barátja segítségével adta el.

A 16 éves tokodi fiú még március 25-én mászott át idős szomszédja kerítésén és rögtön az udvaron lévő mellékhelyiséghez sietett. Az ajtóról lefeszítette a lakatot, és az ott található kábeleket, lámpát és két csaptelepet bepakolta egy zsákba. A lopott holmit házuk kazánházában rejtette el, majd azt másnap reggel barátja segítségével eladta egy fémátvevő telepen.

A dorogi nyomozók a széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően kiderítették, ki volt az elkövető és a fiút május 5-én otthonában elfogták. Gyanúsítotti kihallgatása során a fiatalkorú személy elismerte a bűncselekmény elkövetését. Nem sokkal később a lopott holmi eladásában segédkező 17 éves fiút is gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A 16 éves fiatal ellen dolog elleni erőszakkal kisebb értékre elkövetett lopás, társa ellen pedig bűnpártolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendőrség a büntetőeljárást múlt héten befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT