Városlista
2022. január 24, hétfő - Timót

Hírek

2014. Július 09. 09:28, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Vádemelés: fojtogatott és 9 ezer forintot zsákmányolt egy esztergomi nő

Vádemelés: fojtogatott és 9 ezer forintot zsákmányolt egy esztergomi nő

Vádat emelt az ügyészség az ellen a 24 éves nő ellen, aki még télen rabolt ki egy másik nőt Esztergomban. Az előzetes letartóztatásban lévő gyanúsított fojtogatta a sértettet, akitől 9 ezer forintot zsákmányolt.

Börtönbüntetésre számíthat az a 24 éves nő, aki még januárban lépett oda egy másik nőhöz az egyik esztergomi buszmegállóban pénzt kérve tőle. Miután azt nem kapott, megragadta elutasítója nyakát és fojtogatni kezdte. Végül a sértett átadott a támadónak 9 ezer forintot. A gyanúsított azóta előzetes letartóztatásban van, a minap pedig az Esztergomi Járási Ügyészség vádat is emelt ellene.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 24. 11:33, hétfő | Helyi

Megkezdődik a lakossági szennyvízelszállítások ellenőrzése

Polgármesteri rendelet alapján Esztergom közigazgatási területén belül a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz elszállítását kizárólagosan az önkormányzattal szerződésben álló közszolgáltató végezheti.

2022. Január 24. 11:01, hétfő | Helyi

Nyomozást indított a rendőrség a metróbaleset ügyében

Vasúti közlekedés gondatlan veszélyeztetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a rendőrség a Kőbánya-Kispest állomásnál szombatra virradóra történt metróbaleset ügyében.

2022. Január 23. 09:49, vasárnap | Helyi

KÓTA-díjat kapott az Esztergomi Szimfonikus Zenekar és Reményi László karmester

2022. január 22-én tartotta idei díjátadó ünnepségét a KÓTA - Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége - a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium Nagytermében. 14 kategóriában 37 díjazottat ismertek el.

2022. Január 21. 12:08, péntek | Helyi

Az esztergomi születésű Pónya Sára is indul Pekingben a februári téli olimpián

Alpesisíben Kékesi Márton és Tóth Zita, míg sífutásban Kónya Ádám és Pónya Sára indulhat a februári, pekingi téli olimpián.