Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Augusztus 21. 08:48, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Vádemeléssel zárult az esztergomi rendőrautókat rongáló ügye

Vádemeléssel zárult az esztergomi rendőrautókat rongáló ügye

Bombariadó miatt nem mehetett be bulizni az egyik szórakozóhelyre egy esztergomi férfi, ezért hogy mégis szórakozzon, megrongált két rendőrautót. A rendőrség a minap lezárta az ügyet, így vádemelés vár a rongálóra.

Gyorsan elfogták a rendőrök azt az esztergomi férfit, aki még március 10-én járőrautókat rongált meg, miközben a rendőrök egy szórakozóhelyen tűzszerészeti átvizsgálást végeztek. A férfi azt sérelmezte, hogy a bombariadó miatt nem jutott be a vendéglátóhelyre. T. Tamás kiabált, dühöngött majd az egyik járműről letörte a rendszámtáblatartót és a hátsó ablaktörlő lapátot, a másikról pedig erőszakkal levette az antennát, az ablaktörlőjét pedig kihajlította, mely használhatatlanná vált. A 27 éves férfit a nyomozók másnap elfogták és előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Azt is bevallotta, hogy hazafelé tartva egy esztergomi autókereskedés udvarára is bemászott és további öt személygépkocsit rongált meg. A nyomozók a férfi előállítása után házkutatást is tartottak, melyen lefoglaltak egy rendszámtáblát. Erről a gyanúsított elmondta, hogy pár hónapja került hozzá, miután letörte azt egy autóbuszról.

T. Tamás ellen – szabadlábon hagyása mellett – kisebb kárt okozó folytatólagosan elkövetett rongálás vétség és garázdaság vétség, valamint két rendbeli kisebb értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. Az ügyben a rendőrség a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezte és múlt héten vádemelési javaslattal továbbította az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT