Városlista
2024. február 28, szerda - Elemér

Hírek

2020. November 16. 08:07, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Vádemelést javasolnak a pálinkás tolvaj ellen

Vádemelést javasolnak a pálinkás tolvaj ellen

Pálinkát, szerszámokat, vízcsapot és edényeket is lopott. A dorogi nyomozók vádemelést javasolnak a 48 éves dorogi férfi ellen.

A gyanú szerint a tettes 2020. május 24-én este bement egy dorogi ingatlan udvarára, és onnan egy tárolóból szerszámokat, vízcsapokat, konyhai edényeket lopott el. A férfi a termékek egy részét magával vitte és azt később eladta, az értük kapott pénzt felélte. Amit nem vitt magával, azokat elrejtette, a tárgyak később előkerültek. A sértett másnap feljelentést tett a rendőrségen – közölte a rendőrség.

A dorogi egyenruhások azonosították a 48 éves helyi lakost, akit május 26-án gyanúsítottként kihallgattak. A nyomozók azt is megállapították, hogy B. Tivadar május 15-én is lopott ugyanabból a melléképületből.

Akkor pálinkát, színesfémet és szintén konyhai edényeket vitt magával. Az italt elfogyasztotta, a többi terméket eladta, a kapott pénzt elköltötte. A férfi a bűncselekmények elkövetését beismerte. Ellene lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek – tette hozzá a rendőrség.

Korábbi cikkek:

Autórongáló nagyit fogtak az esztergomi rendőrök

Kigyulladt egy társasház egyik lakása Dorogon

Kiderült, hogy miért történt hármas baleset Tokodaltárón

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 12:18, kedd | Helyi

Személyi változás a Richter Gedeon Nyrt-nél

Bogsch Erik 2024. március 1. napi hatállyal lemondott a Richter Gedeon Nyrt. Igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről, igazgatósági tagsága megtartása mellett – közölte a vállalat február 26-án.

2024. Február 11. 00:44, vasárnap | Helyi

Kiscsévpuszta

Esküvő 2024-ben? Még vannak szabad időpontjaink! Találjátok meg álmaitok esküvői helyszínét Kiscsévpusztán!

2024. Február 11. 00:35, vasárnap | Helyi

Legördült a gyártósorról a 4 milliomodik esztergomi Suzuki

4 millió Suzuki 32 év alatt. - adta hírül a gyár.