Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2021. Szeptember 13. 13:15, hétfő | PR
Forrás: (x)

Válassza ki a megfelelő védőcipőt a munkahelyén

Válassza ki a megfelelő védőcipőt a munkahelyén

Hányszor hallottad, hogy az emberek azt mondják, kimerültek, mert \"egész nap álltak\"?

Szegény lábaink jelentős erőfeszítéseket tesznek egy normál nap folyamán, különösen azok számára, akik kint dolgoznak, vagy fizikai munkát végeznek.

Azok számára, akik építőiparban vagy fizikailag megterhelő környezetben dolgoznak, nagyon fontos, hogy vigyázzanak a lábukra és kényelmesek maradjanak. A kényelem mellett azonban a biztonság kérdése is felmerül.

Bizonyos munkakörökben, különösen a nehézgépeket, elektromos szerszámokat és vágóeszközöket érintő munkákban, törvényi előírás a védőcipő. Védő és munkacipő
lábujjpárnákkal biztonsági lehetőségek a lábujjak és lábak biztonságának megőrzése érdekében.

Mivel azonban a védőcipők gyakran kemény anyagokból készülnek, a kényelem szempontjából nem mindig a legelbocsátóbb védőcipők. Tehát annak érdekében, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsa a kényelem feláldozása nélkül, íme néhány tipp, amelyet követve megtalálhatja az Önnek megfelelő védőcipőt.

Válasszon nagyobb számokat

Ha kíváncsi arra, hogy milyen méretű védőcipőt kell vásárolnia, válasszon fele akkora méretet. Ez nem csak egy kis teret teremt a lábának, hogy megduzzadjon és lélegezzen egy kemény napi munka után, hanem helyet biztosít további szigetelőrétegeknek az év hidegebb időszakában.

Amikor új védőcipőt próbál felvenni, vegyen magával néhány vastag zoknit, hogy nagyobb méretben is jól érezze magát. Ha túl kis számot választ, hamarosan megtudja és megbánja.

Tisztítsa meg a belső talpbetéteket

A magasabb védőcipő lehetővé teszi a hely bejutását néhány kényelmes talpbetétbe. Lágyítják a cipő alját, párnázott réteget hoznak létre a nagyobb kényelem és a kényelmes illeszkedés érdekében. A gyapjú talpbetét kiválóan alkalmas extra melegre a hideg napokon.

Viseljen minőségi zoknit

Lehet, hogy nem veszi észre, mekkora különbséget tesz egy minőségi zokni, de nagyon fontosak. Érdemes egy kis pluszt költeni a jó minőségű zoknikra. A nehezebb zokni extra kényelmet biztosít és sokkal tovább tart. A speciális túracipők is gyorsan száradnak, így nyáron szárazak és izzadságmentesek a lábad.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 16. 14:22, kedd | PR

A csípőfájdalom leggyakoribb okai: mit tehetünk ellene?

Csípőfájdalommal élni nagy kihívás. A csípőízület szervezetünk egyik legnagyobb ízülete, mozgásunkhoz egészséges működése elengedhetetlen.

2022. Augusztus 16. 13:06, kedd | PR

Tisztázandó kérdések, mielőtt új szőnyeget vásárolunk

A szőnyegvásárlás nem egyszerű feladat. Általában hosszabb távban gondolkodnunk, ha új szőnyeget vásárolunk, ezért sem szabad fejest ugrani a szőnyegvásárlásba.

2022. Augusztus 14. 16:44, vasárnap | PR

Inspiráló LED szalag világítás ötletek

A LED szalag világítás napjainkra az egyik legkeresettebb dekorációs fényforrássá nőtte ki magát.

2022. Augusztus 12. 10:06, péntek | PR

K&H: többe kerülhet az iskolakezdés – mennyivel drágultak a „gyerekslágerek”? felfelé mennek az árak

Budapest, 2022. augusztus 12. – Az infláció az iskolakezdésre is hatással van, a szülőknek a korábbinál nagyobb kiadásokkal kell számolniuk.