Városlista
2021. szeptember 16, csütörtök - Edit

Hírek

2021. Szeptember 13. 13:15, hétfő | PR
Forrás: (x)

Válassza ki a megfelelő védőcipőt a munkahelyén

Válassza ki a megfelelő védőcipőt a munkahelyén

Hányszor hallottad, hogy az emberek azt mondják, kimerültek, mert \"egész nap álltak\"?

Szegény lábaink jelentős erőfeszítéseket tesznek egy normál nap folyamán, különösen azok számára, akik kint dolgoznak, vagy fizikai munkát végeznek.

Azok számára, akik építőiparban vagy fizikailag megterhelő környezetben dolgoznak, nagyon fontos, hogy vigyázzanak a lábukra és kényelmesek maradjanak. A kényelem mellett azonban a biztonság kérdése is felmerül.

Bizonyos munkakörökben, különösen a nehézgépeket, elektromos szerszámokat és vágóeszközöket érintő munkákban, törvényi előírás a védőcipő. Védő és munkacipő
lábujjpárnákkal biztonsági lehetőségek a lábujjak és lábak biztonságának megőrzése érdekében.

Mivel azonban a védőcipők gyakran kemény anyagokból készülnek, a kényelem szempontjából nem mindig a legelbocsátóbb védőcipők. Tehát annak érdekében, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsa a kényelem feláldozása nélkül, íme néhány tipp, amelyet követve megtalálhatja az Önnek megfelelő védőcipőt.

Válasszon nagyobb számokat

Ha kíváncsi arra, hogy milyen méretű védőcipőt kell vásárolnia, válasszon fele akkora méretet. Ez nem csak egy kis teret teremt a lábának, hogy megduzzadjon és lélegezzen egy kemény napi munka után, hanem helyet biztosít további szigetelőrétegeknek az év hidegebb időszakában.

Amikor új védőcipőt próbál felvenni, vegyen magával néhány vastag zoknit, hogy nagyobb méretben is jól érezze magát. Ha túl kis számot választ, hamarosan megtudja és megbánja.

Tisztítsa meg a belső talpbetéteket

A magasabb védőcipő lehetővé teszi a hely bejutását néhány kényelmes talpbetétbe. Lágyítják a cipő alját, párnázott réteget hoznak létre a nagyobb kényelem és a kényelmes illeszkedés érdekében. A gyapjú talpbetét kiválóan alkalmas extra melegre a hideg napokon.

Viseljen minőségi zoknit

Lehet, hogy nem veszi észre, mekkora különbséget tesz egy minőségi zokni, de nagyon fontosak. Érdemes egy kis pluszt költeni a jó minőségű zoknikra. A nehezebb zokni extra kényelmet biztosít és sokkal tovább tart. A speciális túracipők is gyorsan száradnak, így nyáron szárazak és izzadságmentesek a lábad.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 16. 13:19, csütörtök | PR

Megállíthatatlanul fejlődik a hazai e-kereskedelem

A tavalyi évben mért növekedés után tovább tart a hazai e-kereskedelem sikertörténete. De meddig tarthat ki a lendület és milyen évek várhatnak a szektor szereplőire? Ezekre a kérdésekre kerestünk válaszokat.

2021. Szeptember 09. 10:24, csütörtök | PR

Gyerekruhák – a Tchibo webáruház kínálatából válogattunk

Az ősz érkeztével sem kell elrejteni a figyelemfelkeltő színeket, főleg akkor, ha úgy döntünk, hogy a Tchibo webáruház heti ajánlatából vásárolunk a család számára.

2021. Szeptember 02. 09:27, csütörtök | PR

Így spórold meg telefonod drága szervizelését

Egy, a 21. század kívánalmainak megfelelő okostelefon vagy más okos eszköz nem olcsó mulatság, és a karbantartásuk sem feltétlenül az, még ha kellőképp vigyázol is rá minden tekintetben.

2021. Szeptember 01. 15:56, szerda | PR

Vidéki otthon a nagyvárosban

Így csempésszük be városi lakásunkba a vidéki idillt.