Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Augusztus 27. 07:49, kedd | Helyi
Forrás: MTI/Fotó: KEMRK

Vallott a rablást elkövető piliscsévi megrontó

Vallott a rablást elkövető piliscsévi megrontó

Esztergomban fogták el vasárnap a 33 éves piliscsévi L. Lászlót, akit azzal gyanúsítanak, hogy augusztus 21-én Pilismaróton rablást követett. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Léber Gabriella megyei rendőrségi sajtóreferens közölte: a férfi a gyanú szerint egy a kertjében tartózkodó idős nőtől erőszakkal aranygyűrűt, fülbevalót és pénzt vett el; a gyanúsítottat őrizetbe vették.

Miskolczi Ivett, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség szóvivője elmondta, a férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését, és kezdeményezik az előzetes letartóztatását. Hozzátette, a gyanúsított a rablás után Németországba akart távozni azért, hogy az elfogását elkerülje.

L. László szombatig egy Piliscsévről augusztus 15-én eltűnt testvérpárral, egy 11 éves és egy 14 éves lánnyal töltötte az időt. A lányokat a szlovákiai Párkányban találták meg, a rendőrség azt közölte, hogy a fiatalok sérelmére eltűnésük óta nem követtek el bűncselekményt.

Lapinformációk szerint a lányok eltűnésével összefüggésbe hozott L. Lászlót a rendőrség egy korábbi megrontási ügyben kereste. Ezt az információt a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.