Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Június 24. 07:03, szerda | Helyi
Forrás: (x)

Van akinek ízlik, és van, aki még nem próbálta!

Van akinek ízlik, és van, aki még nem próbálta!

Az Otthon íze tovább bővül

Április vége óta szállítunk Az Otthon íze konyhájáról melegételt az esztergomi, a dorogi, táti és tokodi otthonokba. Mára közel napi 500 adagot készítünk a volt Királyok fogadójában. Sokszor, sokan kérdezték már, hogy fizikailag hol található a konyha, ahol napról napra Balázs és Guszti készíti a finomabbnál finomabb, házias receptek alapján készülő ételeket. Újra és újra elmondjuk ilyenkor, hogy az étteremrész külön nem üzemel, a konyha Aranyhegyen található, ahonnan csak kiszállítást vállalunk.

Vásárlóink visszajelzéseire folyamatosan reagálunk, a kevésbé kedvelt ételeket kivezetjük az étlapról, amit viszont sokan javasolnak és konyhatechnológiailag megoldható, felvesszük a kínálatunkba. Hagyomány lett, hogy minden héten játszunk a Facebookon, ahol egyheti ajándék menüt nyerhet a szerencsés kiválasztott. A sorsolást minden esetben egy online sorsoló automata segítségével végezzük, melynek eredményét még aznap közöljük a nyertessel és kitesszük a facebookra is.

Ettől a héttől már A és B menü választhatnak régi és új vásárlóink, 4 hetes menünket tartalmazó étlapunkat pedig szórólap formájában is kézbesítjük a szállítási területen, de a www.azotthonize.hu weboldalon minden régebbi, aktuális és jövőbeni kínálatunkat megtekinthetik az érdeklődők. Már dolgozunk azon, hogy a két menü szabadon kombinálható legyen, és a vásárlók szabadon állíthassák össze a kedvükre való heti sorozatot. Pár héten belül már így rendelhetnek telefonon és interneten is vásárlóink.

Nyugdíjas vásárlóink élethelyzetére reagálva van már mód arra is, hogy két nyugdíj között, előre megrendelve a menüt egy, a vásárló által kiválasztott időpontban előre, vagy utólag fizessenek az ételért. Ezzel kapcsolatban telefonon érdemes felvenni a kapcsolatot diszpécserünkkel, a mindig mosolygós Karinával, aki sok régebbi vevőnket már névről ismeri és személyes igényeiket a szállítással kapcsolatban azonnal rögzíti. Cukorbeteg vásárlóink kérhetik a kiszállítást konkrét időpontra, ezt szintén telefonon érdemes kérni.

Hamarosan bevezetésre kerül a szépkártya elfogadása is, ezzel kapcsolatban az adminisztrációt intézzük, aminek sajnos megvan a maga ideje, ezen gyorsítani nem egyszerű dolog.

www.azotthonize.hu

Rendelés leadása: +36 70 422 5009

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT