Városlista
2021. december 7, kedd - Ambrus

Hírek

2011. Szeptember 17. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Varázsolt magának egy szigetet a híres mágus

Varázsolt magának egy szigetet a híres mágus

55 éves David Copperfield amerikai bűvész, aki varázsolt magának egy bahamai magánszigetet is.

Kotkin az eredeti neve, s azt már kissrácként belátta, hogy ilyen névvel sose lesz híres bűvész. Ezért amikor tizennégy évesen az első fellépésein próbálgatta tehetségét, a Davino művésznévvel próbálkozott. Amikor profi illuzionista lett, némi irodalmi műveltséggel megáldott menedzserei kitalálták neki a Copperfield Dávid nevet, s a világ már így ismerte meg.

Művészetének látványra épülő ágát műveli, azaz nem nyulat varázsol elő a cilinderből, hanem a New York-i Szabadság-szobrot "tünteti el", és nem kettéfűrészelteti magát, hanem a kínai Nagy Falon megy át. Viszont pár éve egy szorult helyzetből nem tudott kimenekülni. Másfél órára beszorult egy szálloda liftjébe.

Mutatványai egyértelműen az illúzióra épülnek, látványos számainak kitalálásában és megvalósításában hatalmas stáb segíti, a szakértők szerint kézügyességének hiányosságait csodás show-elemekkel rejti el, s ez világsikerének titka.

Menedzserei legalább olyan tehetségesek a szakterületükön, mint ő, hiszen nem csak macsó imázst varázsoltak neki, de a szépséges német topmodell hasonlóan ügyes tanácsadóival összefogva, összehozták Claudia Schifferrel - így Claudia meghódította Amerikát, David pedig karriert csinált Európában is. Nagy felhajtást kapott szerelmük csak reklámfogás volt, ám ennek köszönhetően David százmillió dollárt varázsolt a bankszámlájára, úgyhogy elégedetten szakíthattak.

Nagy varázslók David ügyvédei is: tavaly egy szexuális erőszak elleni vád alól mosták ki. A hölgy szerint a mágus bahamai magánszigetén akarta őt az ágyába varázsolni.

Viszont a valóságot az illuzionista tizenhat hónapon át titkolta: egy szép francia modell, Chloe Gosselin kislánnyal ajándékozta meg, akit a Sky névre kereszteltek.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 06. 14:06, hétfő | Bulvár

Koronavírussal fertőződtek meg egy állatkert vízilovai

Koronavírusos az antwerpeni állatkert két vízilova. Az állatok jól vannak, csak az orruk folyik, jelenleg karanténban vannak - írja a BBC hírportálja.

2021. December 05. 07:00, vasárnap | Bulvár

Könyv jelent meg a sakkszövetség száz évéről

Bemutatták A magyar sakk arcképcsarnoka, Százéves a Magyar Sakkszövetség című könyvet, amely az 1921-ben alapított Magyar Sakkszövetség fennállásának 100. évfordulója alkalmából készült.

2021. December 03. 12:08, péntek | Bulvár

Másodfokon is pert nyert Meghan hercegnő

Másodfokon is megnyerte csütörtökön Meghan sussexi hercegnő a Mail on Sunday elleni sajtóperét.

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.