Városlista
2023. június 9, péntek - Félix

Hírek

2014. December 16. 07:34, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Vascsővel bosszulták meg az apjukat ért sérelmet Esztergomban – vádemelés előtt

Vascsővel bosszulták meg az apjukat ért sérelmet Esztergomban – vádemelés előtt

Apjukat ért sérelmeket torolta meg vascsővel és fa husánggal két fiú Esztergomban tavasszal. A testvérpár ellen a minap lezárta az ügyet a rendőrség, mely vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Vascsővel és fa husánggal érkezett egy testvérpár egy esztergomi szórakozóhelyhez március 9-én hajnalban. A 18 éves K. József és 17 éves öccse revánsot akart venni, a kocsmában szórakozók ugyanis pár órával korábban bántalmazták apjukat. A fiatalkorú az italozó előtt combon rúgott egy, az ajtó előtt álló nőt, majd a nála lévő vascsővel megütötte annak élettársát is. A testvérpár ezt követően hazament. Innen állították elő őket a rendőrök az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Tagadták a bűncselekmény elkövetését.

A testvérpár ellen folytatott büntetőeljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya december 12-én befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 13:58, kedd | Helyi

OLASZ ÁGNES FOTOGRÁFUS FALUSI ÉLETKÉPEI ESZTERGOMBAN

2023. június 3-án, 16:00 órakor nyitja meg Olasz Ágnes fotográfus kiállítását az Eurohíd Alapítvány, a Kapcsolatok Házában.

2023. Május 27. 21:39, szombat | Helyi

A TESCO-s pályázat tavaszi fordulóját a Montágh iskola nyerte

Köszönet a TESCO-nak ,köszönet a vásárlóknak!

2023. Május 22. 14:25, hétfő | Helyi

Keresik az Év Futó Fotóját!

Kezdő, haladó és hobbifutók jelentkezését is várják

2023. Május 22. 14:05, hétfő | Helyi

Rekordkísérlet a gyermeknapi horgászversenyen Esztergomban