Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2014. December 16. 07:34, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Vascsővel bosszulták meg az apjukat ért sérelmet Esztergomban – vádemelés előtt

Vascsővel bosszulták meg az apjukat ért sérelmet Esztergomban – vádemelés előtt

Apjukat ért sérelmeket torolta meg vascsővel és fa husánggal két fiú Esztergomban tavasszal. A testvérpár ellen a minap lezárta az ügyet a rendőrség, mely vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

Vascsővel és fa husánggal érkezett egy testvérpár egy esztergomi szórakozóhelyhez március 9-én hajnalban. A 18 éves K. József és 17 éves öccse revánsot akart venni, a kocsmában szórakozók ugyanis pár órával korábban bántalmazták apjukat. A fiatalkorú az italozó előtt combon rúgott egy, az ajtó előtt álló nőt, majd a nála lévő vascsővel megütötte annak élettársát is. A testvérpár ezt követően hazament. Innen állították elő őket a rendőrök az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Tagadták a bűncselekmény elkövetését.

A testvérpár ellen folytatott büntetőeljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya december 12-én befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.