Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2014. Március 10. 09:47, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Vascsővel és baseballütővel akartak bosszút Esztergomban

Vascsővel és baseballütővel akartak bosszút Esztergomban

Vascsővel és baseballütővel támadt a sértettekre két fiatal Esztergomban vasárnap. A gyanúsítottak az apjukat ért sérelmeket akarták megtorolni.

Vascsővel és egy baseballütőhöz hasonló fa husánggal érkezett egy testvérpár egy esztergomi szórakozóhelyhez március 9-én hajnalban. A 18 éves K. József és 17 éves öccse revánsot akart venni, a kocsmában szórakozók ugyanis pár órával korábban bántalmazták apjukat. A fiatalkorú az italozó előtt combon rúgott egy, az ajtó előtt álló nőt, majd a nála lévő vascsővel megütötte annak élettársát is. A testvérpár ezt követően hazament. Innen állították elő őket a rendőrök az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Tagadták a bűncselekmény elkövetését. A testvérpár az ellenük folyó büntetőeljárás során szabadlábon védekezhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT