Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Január 27. 08:27, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Vasúti vágányzár, jelöltcsere, polgármester-jelölt, cserbenhagyó – Heti hírek

Vasúti vágányzár, jelöltcsere, polgármester-jelölt, cserbenhagyó – Heti hírek

Vágányzár az esztergomi vonalon… Fellélegezhet Esztergom, indulhat az előrelépés… Megrongálták az esztergomi képviselő kocsiját… Visszalépett DK-s jelölt, bemutatott MSZP-s esztergomi polgármester-jelölt… Hírösszefoglaló

Március 31-ig van vágányzár az esztergomi vonalon
Március 31-éig van érvényben vágányzár a MÁV legfrissebb információi szerint az Esztergom-Budapest vasútvonalon Pilisvörösvár és a főváros között.

Völner Pál: fellélegezhet Esztergom, indulhat az előrelépés

Völner Pál: fellélegezhet Esztergom, indulhat az előrelépés
Megyénkben húszmilliárdos adósságot vállal át az állam, mely Esztergomot mintegy 12 milliárd forint tartózástól szabadítja meg. Az adósságkonszolidáció második ütemét követően így igazán fellélegezhet a város.

Megrongálták az esztergomi képviselő kocsiját - fotók
Ismeretlen tettes megrongálta a Fidesz-KDNP frakció vezetőjének autóját Esztergomban. Olyat rúgott a tettes kocsi oldalába, hogy az behorpadt.

Bemutatta az MSZP esztergomi polgármester-jelöltjét
Sajtótájékoztatón mutatta be az MSZP Esztergomi Szervezete az idei önkormányzati választáson induló polgármester jelöltjét a művelődési házban pénteken. A posztért Gál Tamás, a helyi szervezet elnöke indul majd ősszel.

Visszalépett a DK-s jelölt az esztergomi választókörzetben
Miután visszalépett a Komárom-Esztergom megye 2. számú választókörzetében az országgyűlési választáson való indulástól Jónás László, a DK jelöltje, a szervezet kijelölte utódját, akit jóvá kell hagynia az elnökségnek.

Súlyos sérülést okozott a biciklis néninek - keresi a rendőrség
Szemtanúk és a balesetet okozó járművezető jelentkezését várja az esztergomi rendőrség. Elképzelhető, hogy az autós észre sem vette, hogy elsodorta a biciklis nénit Nyergesújfalun.

Esztergom 40 milliót kap a Magvető-szoborért a kormánytól
Döntött az esztergomi testület: az önkormányzat hozzájárul ahhoz, hogy 40 millió forintért átadja az államnak a Magvető-szobrot.

Elképesztő sztori a kesztölci busztolvajról – részegen csak haza akart menni

Elképesztő sztori a kesztölci busztolvajról – részegen csak haza akart menni
Minden bizonnyal mostanság a leghíresebb kesztölci, Fuser, vagyis H. Tamás, aki még tavaly év végén egy italozást követően úgy gondolta, hogy kölcsönvesz az éjszaka közepén egy buszt Esztergomban. Elképesztő történet.

Tagtoborzást hirdet az Aranysólyom Lovagrend Esztergomban
A XXI. századnak is szüksége van igazi lovagokra, ezért tagtoborzást hirdetett az Esztergom Vár és az Aranysólyom Lovagrend azoknak a fiataloknak, akik érdeklődnek Magyarország középkori története és hagyományai iránt.

Retro bulik, Dukai Regina, Csajok a csúcson - Fergeteges 21-es bulik
Fergeteges bulikkal vár a +21 Kultúrhely és Koktélbár az előttünk álló hetekben: Single Party-k, Csajok a csúcson bulik, Retro estek és vendégként érkezik többek közt Dukai Regina is. Buliajánló áprilisig!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT