Városlista
2024. április 12, péntek - Gyula

Hírek

2018. Július 25. 15:49, szerda | Kék hírek
Forrás: police.hu

Vasvillával és kaszával támadt volt apósára egy férfi Somogyapátiban

Vasvillával és kaszával támadt volt apósára egy férfi Somogyapátiban

Vasvillával ütött, majd kaszával suhintott, végül magát is megsebesítette az a férfi, aki rátámadt apósára kedden Somogyapátiban. A gyanúsított végül a szerszámokat beleállította a sértet autójának szélvédőjébe.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába kedden 19 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Somogyapátiban többen összeverekedtek. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a sértett megjelent Somogyapátiban a volt vejének házánál, hogy megbeszéljék a köztük lévő nézeteltérést. Amikor a 35 éves helyi férfi meglátta volt apósát, kiszaladt az utcára, majd egy vasvillával hátba ütötte a sértettet, aki az ütéstől könnyebben megsérült.

Ezután a férfi magához vett egy kaszát, amellyel több alkalommal a sértett felé suhintott, végül a saját lábát vágta meg, így ő is könnyű sérüléseket szenvedett. A férfi ezután a kaszát a sértett autójának szélvédőjébe állította. A rendőrök a garázda férfit elfogták, majd előállították, és kihallgatták gyanúsítottként.

Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.

2024. Április 08. 11:31, hétfő | Kék hírek

Három hónap alatt 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a Pest vármegyei rendőrség

Az év első három hónapjában 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a rendőrség Pest vármegyében.

2024. Április 05. 09:35, péntek | Kék hírek

Elfogtak egy portugáliai gyilkosság miatt keresett pakisztáni férfit Budapesten

Elfogtak Budapesten egy 19 éves pakisztáni férfit, akit emberölés miatt kerestek a portugál hatóságok - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) pénteken a police.hu oldalon.