Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2012. Szeptember 09. 13:00, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp

Vb-n pofozkodnak legjobb kick-boxosaink

Vb-n pofozkodnak legjobb kick-boxosaink

Kadet és junior világkupára utaztak Pozsonyba a legjobb esztergomi és nyergesújfalui, utánpótlás kick-boxosok. Zrínyi Miklós mesteredző tanítványai a héten edzőtáborban készültek a vb-re.

Kőkemény egyhetes edzőtábor után hamarosan megkezdi Pozsonyban a kadet és junior világbajnokság küzdelmeit a megyei utánpótlás válogatott, melynek tagjai (Ébelle Fruzsina, Balogh Krisztián, Hegyesi Dániel, Engelbrecht Ádám, Rizmayer Norbert, Nardelotti Zoltán és Gózon Ádám az Esztergomi KBSE, Scheirich Réka, Schmidt Zsófia, Kapu Brigitta és Szabó Z. Dominik a Zoltek SE sportolója) Esztergomban készültek múlt héten. A sportolók egész évben küzdöttek a pontszerző versenyeken, hogy a lehető legtöbb ponttal, vagy a bajnoki döntő megnyerésével kvalifikálják magukat a válogatott keretbe.

A csapat napi három edzéssel készült a vb-re az esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnokban, majd vasárnap utaztak Pozsonyba. A mérlegelést követően egy pihenőnap után pedig elkezdődnek a küzdelmek az érmekért.

Zrínyi Miklós szövetségi kapitány ezúttal sem bocsátkozott jóslatokba, annyit azonban elárulta, hogy nagyon jó formában vannak a fiatalok és bízik a jó szereplésben. Ezt a mesteredző segítői, Olasz Attila, Hirsch Viktor és Szántó Sándor is megerősítették, illetve még annyit hozzáfűztek, hogy rendkívül jól érezték magukat a táborban, hiszen öröm ezekkel a tehetséges fiatalokkal együtt dolgozni.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 18. 13:53, szerda | Helyi

Felborult egy autó a 11-es főúton

Május 18-án, szerdán 13 óra után lesodródott az útról, és a szántóföldön a tetejére borult egy személyautó a 11-es főút 71-es kilométere közelében, Tát és Esztergom között.

2022. Május 18. 13:12, szerda | Helyi

Migránsokat fogtak el Esztergomban

Május 18-án, szerdán reggel egy migránsokkal teli kisbuszt állítottak meg a rendőrök Esztergomban, a Nagy Duna sétánynál.

2022. Május 18. 11:44, szerda | Helyi

SOS!!!! Örökbefogadókat keresünk!

Ez a poszt több órányi mély levegő vétel, nyugodjunk meg, mert letiltanak gondolat után született.

2022. Május 18. 09:36, szerda | Helyi

Kórustalálkozó Táton!

A Táti Német Nemzetiségi Önkormányzat szeretettel meghívja Önt és kedves családját 2022. május 21. (szombat) 15 órára a Táti Kultúrházban megrendezésre kerülő KÓRUSTALÁLKOZÓRA.