Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Szeptember 09. 13:00, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp

Vb-n pofozkodnak legjobb kick-boxosaink

Vb-n pofozkodnak legjobb kick-boxosaink

Kadet és junior világkupára utaztak Pozsonyba a legjobb esztergomi és nyergesújfalui, utánpótlás kick-boxosok. Zrínyi Miklós mesteredző tanítványai a héten edzőtáborban készültek a vb-re.

Kőkemény egyhetes edzőtábor után hamarosan megkezdi Pozsonyban a kadet és junior világbajnokság küzdelmeit a megyei utánpótlás válogatott, melynek tagjai (Ébelle Fruzsina, Balogh Krisztián, Hegyesi Dániel, Engelbrecht Ádám, Rizmayer Norbert, Nardelotti Zoltán és Gózon Ádám az Esztergomi KBSE, Scheirich Réka, Schmidt Zsófia, Kapu Brigitta és Szabó Z. Dominik a Zoltek SE sportolója) Esztergomban készültek múlt héten. A sportolók egész évben küzdöttek a pontszerző versenyeken, hogy a lehető legtöbb ponttal, vagy a bajnoki döntő megnyerésével kvalifikálják magukat a válogatott keretbe.

A csapat napi három edzéssel készült a vb-re az esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnokban, majd vasárnap utaztak Pozsonyba. A mérlegelést követően egy pihenőnap után pedig elkezdődnek a küzdelmek az érmekért.

Zrínyi Miklós szövetségi kapitány ezúttal sem bocsátkozott jóslatokba, annyit azonban elárulta, hogy nagyon jó formában vannak a fiatalok és bízik a jó szereplésben. Ezt a mesteredző segítői, Olasz Attila, Hirsch Viktor és Szántó Sándor is megerősítették, illetve még annyit hozzáfűztek, hogy rendkívül jól érezték magukat a táborban, hiszen öröm ezekkel a tehetséges fiatalokkal együtt dolgozni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT