Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2018. Október 17. 16:00, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Vb-re készül a nyergesi gokarttehetség - FOTÓK

Vb-re készül a nyergesi gokarttehetség - FOTÓK

Hamarosan a világbajnokságon is bizonyítja tehetségét a nyergesújfalui Krepcsik Áron.

Két éve kezdett el gokartozni a nyergesújfalui Krepcsik Áron. A 10 éves versenyző azóta rengeteg kimagasló sikert elért. Egy éve pedig KMS Europe Exprit Racing Team színeiben versenyzik.

Jó pár megmérettetés mellett egyebek közt a Magyar Gokart Szövetség által rendezett Rotax Max Challenge Hungary versenysorozatában is rajthoz állt. A 7 fordulóból álló széria futamai Magyarországon, Olaszországban, Lengyelországban, Ausztriában és Csehországban zajlanak. A sorozatra 73 gyerek regisztrált Áron kategóriájában a Micromaxba.

Rengeteg munka és kitartás mellett végül sikerült megnyernie a bajnokságot, így ennek köszönhetően idén Áron képviseli Magyarországot a brazíliai világbajnokságon a Micromax kategóriában.

A vb november 24-én kezdődik és december elsejéig tart. Halász János, Áron versenytechnikusa és mentora pedig nem tartja esélytelennek, hogy Áron a mezőny elején, egy jó eredménnyel végezzen.

Áron a KMS Europe Exprit Racing Team versenyzik, ám a világbajnoki részvételhez, kiutazáshoz szívesen fogadja támogatók segítségét! A támogatóknak megjelenési lehetőséget biztosít a csapat a sisakon, gokarton, overálon. Elérhetőség: tel.: 30/9483-984, e-mail: g. ancsa@invitel.hu

Áron még a Formula magazin címlapjára is felkerült tehetségének köszönhetően.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.