Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Október 17. 16:00, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Vb-re készül a nyergesi gokarttehetség - FOTÓK

Vb-re készül a nyergesi gokarttehetség - FOTÓK

Hamarosan a világbajnokságon is bizonyítja tehetségét a nyergesújfalui Krepcsik Áron.

Két éve kezdett el gokartozni a nyergesújfalui Krepcsik Áron. A 10 éves versenyző azóta rengeteg kimagasló sikert elért. Egy éve pedig KMS Europe Exprit Racing Team színeiben versenyzik.

Jó pár megmérettetés mellett egyebek közt a Magyar Gokart Szövetség által rendezett Rotax Max Challenge Hungary versenysorozatában is rajthoz állt. A 7 fordulóból álló széria futamai Magyarországon, Olaszországban, Lengyelországban, Ausztriában és Csehországban zajlanak. A sorozatra 73 gyerek regisztrált Áron kategóriájában a Micromaxba.

Rengeteg munka és kitartás mellett végül sikerült megnyernie a bajnokságot, így ennek köszönhetően idén Áron képviseli Magyarországot a brazíliai világbajnokságon a Micromax kategóriában.

A vb november 24-én kezdődik és december elsejéig tart. Halász János, Áron versenytechnikusa és mentora pedig nem tartja esélytelennek, hogy Áron a mezőny elején, egy jó eredménnyel végezzen.

Áron a KMS Europe Exprit Racing Team versenyzik, ám a világbajnoki részvételhez, kiutazáshoz szívesen fogadja támogatók segítségét! A támogatóknak megjelenési lehetőséget biztosít a csapat a sisakon, gokarton, overálon. Elérhetőség: tel.: 30/9483-984, e-mail: g. ancsa@invitel.hu

Áron még a Formula magazin címlapjára is felkerült tehetségének köszönhetően.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT