Városlista
2023. március 21, kedd - Benedek, Bence, Miklós

Hírek

2011. November 01. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Végre beismerték: Seherezádé évek óta a testéből él

Végre beismerték: Seherezádé évek óta a testéből él

Hamar fény derült arra, hogy Seherezádé go-go táncosként keresi a kenyerét, az Új Ász megtudta: karrierjét 16 évesen kezdte, ráadásul édesanyja engedélyével. Ditti még el is kísérte kislányát első munkahelyére, Máltára.

A szenvedélyes nők kategóriájában villába bejutott Seherezádé világlátott ember, mivel szüleivel annak idején sokat utazgattak. Így jutott el az akkor még tinédzser lány először Máltára, ami annyira megtetszett neki, hogy egy évvel később visszahúzta oda a szíve. Ekkor már azonban nem nyaralni ment, hanem diszkóba, élete első munkahelyére dolgozni.

- Tizenhat évesen engedtem ki először Vivit Máltára táncolni. A tánctanárnője vitte ki magával oda, majd nem sokkal később én is kimentem, hogy lássam, mit is csinál a lányom - kezdte a történetet Seherezádé édesanyja, aki soha nem volt a go-go tánc ellen, hiszen elmondása szerint többet látnak a lányokból a strandon, mint a színpadon.

- Soha nem voltam szigorú anya, azonban amikor az akartam lenni, Vivi rendszerint kitért a kéréseim elől. Így volt ez akkor is, amikor a tudtom nélkül megműttette a mellét. A nagymamája dugdosta egy könyvben a lányom összegyűjtött pénzét. Én már csak akkor szereztem róla tudomást, amikor elvégezték a műtétet - árulta el Ditti, aki végül megbékélt az operációval, hiszen lánya a depresszióig stresszelte magát mellei miatt.

- Vivinek nagyon pici volt a melle. A lányom még előttem is takargatta magát. A nagymamája a fellépéseihez éjszakákon át varrta az olyan felsőket, amiben legalább nyolcvanasnak tűnnek a mellei. Vivi annyira csúnyának érezte magát, hogy végül pánikbeteg és depressziós lett. Mivel én mindig is kislányomként gondoltam rá, az édesanyámnak sikerült velem megértetnie, hogy fogadjam el a lányom döntését, és ne hadakozzam tovább ellene - mesélte a napilapnak a villalakó édesanyja.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 02. 06:42, csütörtök | Bulvár

Londoni rezidenciájuk elhagyására kérte Harry herceget és feleségét az udvar

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt - közölte a házaspár szóvivője.

2023. Február 20. 12:29, hétfő | Bulvár

Hiányzott egy LEGO darab, úgy megijedtek a szülők, hogy mentőt hívtak

A nagy ijedtségből aztán nevetés lett, amikor megérkeztek a mentősök.

2023. Február 08. 06:00, szerda | Bulvár

Lemondott egy szerbiai parlamenti képviselő, mert pornót nézett az ülésen

Pornót nézett a telefonján a Koszovóról szóló parlamenti ülésen a múlt héten, ezért kedden lemondott képviselői mandátumáról egy szocialista politikus Szerbiában.