Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. Augusztus 26. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Veri kisfiát a lecsúszott énekesnő?

Veri kisfiát a lecsúszott énekesnő?

Christina Aguilera fiának szemeit két óriási monokli díszíti, amiket egyes feltételezések szerint maga a díva okozott.

 Miután már az elhízásáról, és a haldokló karrierjéről nem lehet több bőrt lehúzni, tegnap az anyai képességein keresztül támadt Christina Aguilerára az amerikai sajtó. Az énekesnő hároméves kisfiának ugyanis óriási monoklijai vannak, olyanok, amik egy orra mért óriási ütéstől szoktak keletkezni. Ezt több internetes site is úgy próbálta eladni olvasóinak, hogy Christina veri a gyerekét. Amin természetesen felháborodott az érintett, és az ügyvédei már körmölik is a vádiratot. A kis Max ugyanis játék közben esett orra egy parkban, ahol anyukája ott sem volt. Szóval a legkisebb mértékben sem okolható X-Tina fia elcsúfított arcáért.

Címkék: Christina Aguilera

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.