Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Január 23. 08:24, szerda | Helyi
Forrás: KEMRFK / fotó: illusztráció

Veszélyes: friss hó a jeges úton

Veszélyes: friss hó a jeges úton

Komárom-Esztergom megye területén az utak az éjszakai hidegnek köszönhetően csúszósak. A megyei rendőr-főkapitányság ezért kéri, hogy lassan, óvatosan közlekedjenek a járművezetők és a gyalogosok egyaránt.

Szerencsére az elmúlt napokban nem történt tragédia a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén található útszakaszokon, az elmúlt 24 órában is mindössze 8 anyagi kárral járó balesetnél intézkedtek a rendőrök.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma túlnyomóan borult idő várható. Eleinte még sokfelé lesz havazás, hószállingózás, ami fokozatosan északkeletre szorul vissza. A nyugati szél a keleti országrészben még helyenként megélénkül, másutt gyenge vagy mérsékelt lesz a változó irányú légmozgás. A hőmérséklet kora délután -3 és +3, késő este -4, +1 fok között valószínű.

A Komárom-Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy a csúszós, jeges utakon való biztonságos közlekedéshez téli gumikra van szükség és a megengedettnél lassabb haladásra, valamint a biztonsági öv használatára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.