Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Március 28. 08:07, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Veszélyesen motorozott, majd igyekezett meglógni – lekapcsolták a dorogi rendőrök

Veszélyesen motorozott, majd igyekezett meglógni – lekapcsolták a dorogi rendőrök

Veszélyeztette közlekedésével a helyieket egy motoros Csolnokon a minap, ráadásul többször is próbálta elkerülni a rendőri intézkedést. A száguldozó férfit végül előállítottak a dorogi rendőrök.

Többször is megpróbálta magát kivonni a rendőri intézkedés alól egy motoros Csolnokon csütörtökön. A segédmotor-kerékpáros nagy sebességgel, másokat veszélyeztetve közlekedett a faluban. Az egyenruhások megállították és igazoltatták. A férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett, bukósisakját nem a szabályok szerint viselte, a segédmotor-kerékpárra nem kötötte meg a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást és önmagát sem tudta semmilyen okmánnyal igazolni. A járművezetőt a rendőrök előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben az általa elkövetet szabálysértések miatt szabálysértési eljárásokat indított a rendőrség.

Úgy tűnik a rendőröknek a héten kijut a veszélyesen közlekedőkből, szerdán egy autóst üldöztek a 10-es úton, mígnem balesetet szenvedtek az egyenruhások a rendőrautóval Dorogon. Információink szerint a menekülő ráadásul meg is lógott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.