Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Április 28. 08:25, vasárnap | Helyi
Forrás: KEMRF

Vesztére rendőrházaspárt lopott meg a férfi

Vesztére rendőrházaspárt lopott meg a férfi

Tolvaj zavarta meg egy rendőrházaspár bevásárlását pénteken Tatabányán. A feleség táskáját tulajdonította el a 38 éves zalaegerszegi Gy. János, akit a bűncselekmény helyszínén a férj elfogott.

Egy tatabányai barkácsboltban vásároltak kislányukkal a szabadnapjukat töltő rendőrök. A gyermeknek WC-re kellett mennie, itt állt lesben a tolvaj. Míg az anya kislányának segített, táskáját egy gyors mozdulattal ellopta a gyanúsított, majd gyorsan továbbállt. A férfi többen is látták távozni a női retiküllel, így az általuk adott személyleírás alapján az őrnagy a keresésére indult. A régi buszvégállomáson találta meg. Visszakísérte az üzlethez, ahol Gy. János megmutatta, hol dobta el a hadnagy asszony táskáját. Elmondta ugyanis, miután felfedezte a retikülben lévő rendőrigazolványt, azonnal megszabadult a zsákmánytól.

A rendőrházaspár értesítette szolgálatban lévő kollégáit, akik a tolvajt előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra. Gy. János gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene – őrizetbe vétele mellett – lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség és kezdeményezi bíróság elé állítását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.