Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2019. Szeptember 01. 10:33, vasárnap | Helyi
Forrás: infovárosok/Fotók:facebook/Romanek Etelka

Veterán autók lepték el a várost - FOTÓK

Veterán autók lepték el a várost - FOTÓK

A Bazilika parkolója volt szombaton a végállomása az idei Cross Hungary országkerülő veterán autós túra második futamának.

A METABOND Cross Hungary túra nem a sebességről és nem a minél rövidebb idő alatt teljesített útról, hanem a kulturális értékek megismeréséről szól, egy baráti társaságoknak, családoknak szánt autós túra, amely kulturális vetélkedővel egybekötve mutatja meg hazánk legszebb tájait, történelmi, irodalmi és épített örökségeit – számolt be az eseményről Romanek Etelka polgármester közösségi oldalán.

Kitérve arra, hogy a túrára két kategóriában lehetett jelentkezni, az 1999. január elsejét követően gyártott hobbiautók mellett az 1998. december 31-ét megelőzően gyártott nosztalgiaautók vehettek részt a Bátaszék-Esztergom közötti túrán.

A Cross Hungary-t idén két futam keretén belül rendezték meg, májusban a Szob-Baja közti szakaszon túráztak a résztvevők, akik a két futam során összesen 1700 kilométert autóztak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.