Városlista
2023. március 25, szombat - Irén, Írisz, Lúcia

Hírek

2012. Február 20. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Victoria Beckham rejtélyes betegségben szenved

Victoria Beckham rejtélyes betegségben szenved

Egyre többen aggódnak a sztárért, aki az elmúlt napokban feltűnően kimerülten jelent meg a New York-i divathéten. Orvosok és pszichológusok szerint, teljesen egyértelmű, mi támadta meg a 37 éves Victoria szervezetét.

Hét hónapja, hogy megszületett a kislánya és máris soványabb, mint valaha. Akár csinosnak is mondhatnánk, de óriási fekete karikák díszelegnek a szeme körül, és akárhányszor megjelenik a nyilvánosság előtt komoly feszültség látható az arcán. Csak kevesen tudják, mindezek komoly betegség tünetei. Állítólag a sztár már pszichológusnál is járt, mert érzi, saját magát sodorta ebbe a lehetetlen helyzetbe.

Egy közeli barátnője elárulta mit mondott, a négy gyerekes sztármama orvosa: "Victoria teljesen felőrlődik a munka és a magánélete között, hiszen mindenhol a maximumot akarja nyújtani, bizonyítani akar. Ez a megfelelési kényszer komoly étkezési zavarokat váltott ki nála, és az orvosa közölte vele, stresszorexiában szenved."

A betegség egyébként kizárólag családos, ambiciózus nőknél fordul elő, akik azért hajtják magukat, hogy eleget tegyenek a munkahelyi és a családi elvárásoknak. A stresszorexia belülről rágja az embert, elevenen felfalva a testet és a lelket. "Ez nem anorexia, nem szándékosan sanyargatja magát. Egyszerűen minden idejét elfoglalja a divattervezés és a cége, a szabadidejét meg a gyerekekkel tölti. Szinte nem alszik éjszaka, és napközben meg olyan kimerült, hogy elalszik a tárgyalásokon. Davidnek néha arra is figyelmeztetnie kell, hogy egy pohár vizet megigyon! Nem eszik, nem iszik, csak a feladataira koncentrál. Mindenki aggódik érte, mert láthatólag ez már beteges!"

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 02. 06:42, csütörtök | Bulvár

Londoni rezidenciájuk elhagyására kérte Harry herceget és feleségét az udvar

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt - közölte a házaspár szóvivője.