Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Május 17. 07:30, szombat | Helyi
Forrás: lvp/met.hu

Vihar: vasárnaptól végre jobb idő jön

Vihar: vasárnaptól végre jobb idő jön

Szombaton és vasárnap még kialakulhat zápor, zivatar, de nagy területen jelentős csapadékra nem kell számítani. A fokozatosan gyengülő ciklon vasárnapra elhagyja térségünket, közölte meteorológiai szolgálat az MTI-vel.

Szombat
Több-kevesebb napsütésre, erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, az északnyugati területek kivételével több helyen alakulnak ki intenzív záporok, zivatarok, helyenként felhőszakadás is lehet. A Dunántúl északnyugati felében olykor erős lehet az északnyugati szél. Másutt mérsékelt, illetve élénk délnyugati szélre számíthatunk. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 14 és 18, másutt 18 és 22 fok között várható.

Vasárnap
Nyugaton is felszakadozik a zárt felhőzet, napközben gomolyfelhős időre számíthatunk több-kevesebb napsütéssel. Zápor, helyenként zivatar is kialakulhat. Helyenként megélénkül a délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

Kapcsolódó cikk:
Tizenhárom megyében és a fővárosban szombaton is várható felhőszakadás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.