Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2013. Március 29. 09:01, péntek | Helyi
Forrás: KEMRFK

Viharos szél, tócsák az utakon Esztergom és Dorog térségében

Viharos szél, tócsák az utakon Esztergom és Dorog térségében

Viharos erejű szél tombol, mely rontja a járművek menetstabilitását. Az esőnek, Dorog és Esztergom térségében a havazásnak köszönhetően többfelé kiterjedt víztócsák állnak az utakon, melyek szintén balesetveszélyesek.

A helyenként igencsak mély, esővízzel megtelt kátyúk is veszélyesek lehetnek, ezért fokozott óvatossággal kell közlekedni Komárom-Esztergom megyében, ahol az elmúlt 24 órában 11 anyagi kárral járó közlekedési baleset történt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma napközben a csapadékzóna továbbvonul kelet, délkelet felé, délután felszakadozik a felhőzet. A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország nagyobb részén 1 és 7 fok között, a déli és keleti megyékben azonban 8 és 12 fok között várható. A határvidékeken lesz a legmelegebb. Késő este 0, +5 fokra számíthatunk. Meleg- és hidegfronti hatás együttesen érvényesül, mely kihatással lehet a közlekedésre, ezért a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az eddigieknek megfelelően figyelmesen, türelmesen közlekedjenek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 24. 19:28, szombat | Helyi

Elégedetten zárja az évet a Kivirágzó Esztergomért Alapítvány

Köszönik Mindenkinek az eddigi bizalmat, támogatást és a sok lehetőséget. Jövő tavasszal újult erővel folytatják.

2022. December 16. 14:34, péntek | Helyi

SIKERES KIÁLLÍTÁSOK AZ EUROHÍD ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN

Az Eurohíd Alapítvány 2021 végén szomorú szívvel hagyta el a kiállításoknak majd 10 esztendeig otthont adó Rondella Galériát.

2022. December 15. 14:26, csütörtök | Helyi

Esztergomi intézményt is támogat a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. mintegy 600 ezer forinttal támogatta az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumot, melyből okostáblát vásároltak a kémiaterembe. Az oktatást segítő eszközt december 14-én, szerdán adták át.

2022. December 08. 16:49, csütörtök | Helyi

MEGNYÍLT A X. MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány szokásos adventi kiállítását a Kapcsolatok Házában, X. Művészet Esztergomért címmel.