Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Szeptember 15. 05:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Közlemény

Világháló a vállalkozások szolgálatában

Világháló a vállalkozások szolgálatában

A Modern Vállalkozások Programja keretében szervezett előadássorozatot és fórumot szerdán Esztergomban a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

A program a mikro-, kis- és középvállalkozások számára nyújt informatikai fejlesztéshez szükséges tájékoztatást, valamint támogatást.

A projekthez csatlakozó, minősített cégek megkapják a Digitálisan Felkészült Vállalkozás címet, melynek birtokában plusz 5 százalék vissza nem térítendő többlettámogatást kaphatnak vállalati informatikai pályázatok esetében.

Dr. Szerencsés László, a kamara elnöke köszöntőjében elmondta, hogy idén még két, jövőre pedig további három hasonló fórumot szerveznek a megye különböző településein. A következő előadássorozatra október 6-án kerül sor Tatabányán, a Vértes Agorájában.

Az érdeklődőknek elsőként a „Vállalkozz digitálisan!” program vezető infokommunikációs tanácsadója, Bencsik György mutatta be a teljes projektet, valamint ismertette a pályázati lehetőségeket. Előadásában szólt arról, hogy országszerte 29 tanácsadó segíti a vállalkozásokat az adott pályázaton való részvételben. Megyénk tanácsadója Major György, elérhetősége a www.vallakozdigitalisan.hu oldalon található meg.

A résztvevők weblapok üzemeltetéséről, felhőalapú adattárolásról, a dokumentumkezelés elektronikus újdonságairól és az on-line marketingről hallhattak előadásokat, majd kötetlen beszélgetésen tehették fel kérdéseiket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.