Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Augusztus 18. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: sajtóközlemény

Világhírű személyiségek Esztergomban

Világhírű személyiségek Esztergomban

Világhírű személyiségek Esztergomban - Hírességekről, közéleti személyiségekről, királyi családokról, politikusokról készült portrék a Tár-Lak Szalon augusztus 24-től.

Hírességekről, közéleti személyiségekről, királyi családokról, politikusokról készült portrékat mutat be az esztergomi Tár-Lak Szalon augusztus 24-én 18 órai kezdettel Az érsekújvári származású, Londonban élő Deme Dániel fotóst ismerheti meg a közönség.

Thor Tamás, az érsekújvári ArtKorzó vezetője és Telek Lajos a Watson.sk hírportál - Egy csésze kávé rovat szerkesztőjének köszönhetően sikerült felvenniük a kapcsolatot, és egyeztetni a szabadságát Érsekújvárban töltő fényképésszel.

Érdekes életútjáról és a fényképezésről is szívesen beszélt Deme Dániel (a kiállítás megnyitójára érkező vendégeknek). Doktori címét az evangélikus teológiai karon szerezte meg Londonban. Oktatott harcművészetet, és japán nyelvtudásának köszönhetően Prágában idegenvezetőként is dolgozott. Deme Dániel tizenöt éve foglalkozik fotózással, diplomáciai fotósként vált ismertté. Rendezvényeken is fotóz, és számos felkérést kap a sajtótól. Az esztergomi közönség trónörökösökről, politikusokról készült felvételeket láthat a Tár- Lak Szalonban . Vlagyimir Putyin orosz elnök portréja mellett helyet kapott egy Peléről, készült felvétel, egy másik képen Erzsébet királynő száll ki hintójából a lakájok kíséretében. Deme Dániel fotózta az angol királyi család tagjait, lencsevégre kapta Dustin Hoffmant, Michael Jacksont, Robbie Williamst, és három amerikai elnököt fényképezett. A kiállítást szeptember 6-ig láthatja a közönség az esztergomi Tár- Lat Szalonban .Thor Tamás és a KultúrKorzó valamint az Esztergomi Tár - Lak Szalon szeretnék a közeljövőben szorosabbra fűzni a barátságot kapcsolatot építeni.

Telek Lajos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT