Városlista
2023. szeptember 21, csütörtök - Máté

Hírek

2012. Május 22. 14:58, kedd | Belföld
Forrás: www.hidlap.hu

Villanyok fel, ajtók nyitva - Múzeumok éjszakája

Villanyok fel, ajtók nyitva - Múzeumok éjszakája

Hetedik alkalommal éjszakáznak együtt az esztergomi és párkányi múzeumok, kiállítóhelyek 2012. június 16-án, az országos Múzeumok éjszakája rendezvényhez kapcsolódva.

Hetedik alkalommal éjszakáznak együtt az esztergomi és párkányi múzeumok, kiállítóhelyek 2012. június 16-án, az országos Múzeumok éjszakája rendezvényhez kapcsolódva.


Június 16-án 18 és 24 óra között nyitva tartó kiállításokkal, változatos programokkal, különleges eseményekkel várják a látogatókat. A korábbi évek népszerű helyszínei, a Balassa Bálint Múzeum, a Babits-emlékház, a Duna Múzeum, a Keresztény Múzeum, a Komárom-Esztergom Megyei Levéltár, a MNM Vármúzeuma és a Párkányi Városi Múzeum mellett az egységes belépőjeggyel érkezőket fogadja a Zsibogó Régiségbolt, a Bánhidy Galéria, a Dzsámi, a Művelődési Ház és a Kaleidoszkóp Ház, valamint a Prímás Pince, a Szent Adalbert Központ és a Szamos Csokoládé Kiállítás és Látványműhely. Ezen az éjszakán kedvezményesen látogatható majd a Geoda Interaktív Ásvány- és Őslénykiállítás is, a Bazilika pedig 20 óráig tart nyitva.
A helyszínek közti közlekedést a Párkányba is átmenő városnéző kisvonatok teszik gördülékennyé.


További információ és részletes program június elejétől a résztvevő intézmények honlapján, a www.visitesztergom.eu és a www.muzeumokejszakaja.hu oldalon olvasható.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 21. 13:00, csütörtök | Belföld

Húszezer laptopot kapnak az iskolák

Mintegy négymilliárd forint értékben - 10-10 ezer laptopot szállít a Delta Technologies 100 százalékos leányvállalata, a Delta Systems Kft. budapesti, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Somogy és Baranya vármegyei intézményeknek.

2023. Szeptember 21. 11:04, csütörtök | Belföld

Elektromos vezeték szakadása miatt útzár lesz az M1-esen

Felsővezeték szakadás történt az M1-es autópálya felett Tatabánya térségében, melyet azonnal javítani kell.

2023. Szeptember 21. 11:03, csütörtök | Belföld

Esztergomi robbantás - Az ORFK részvétét fejezte ki az elhunyt rendőr hozzátartozóinak

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön közleményben fejezte ki részvétét az Esztergom külterületén történt robbantásban elhunyt rendőr hozzátartozóinak.

2023. Szeptember 21. 11:00, csütörtök | Belföld

NAV: érkeznek az adószámla-értesítők