Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2012. Május 22. 14:58, kedd | Belföld
Forrás: www.hidlap.hu

Villanyok fel, ajtók nyitva - Múzeumok éjszakája

Villanyok fel, ajtók nyitva - Múzeumok éjszakája

Hetedik alkalommal éjszakáznak együtt az esztergomi és párkányi múzeumok, kiállítóhelyek 2012. június 16-án, az országos Múzeumok éjszakája rendezvényhez kapcsolódva.

Hetedik alkalommal éjszakáznak együtt az esztergomi és párkányi múzeumok, kiállítóhelyek 2012. június 16-án, az országos Múzeumok éjszakája rendezvényhez kapcsolódva.


Június 16-án 18 és 24 óra között nyitva tartó kiállításokkal, változatos programokkal, különleges eseményekkel várják a látogatókat. A korábbi évek népszerű helyszínei, a Balassa Bálint Múzeum, a Babits-emlékház, a Duna Múzeum, a Keresztény Múzeum, a Komárom-Esztergom Megyei Levéltár, a MNM Vármúzeuma és a Párkányi Városi Múzeum mellett az egységes belépőjeggyel érkezőket fogadja a Zsibogó Régiségbolt, a Bánhidy Galéria, a Dzsámi, a Művelődési Ház és a Kaleidoszkóp Ház, valamint a Prímás Pince, a Szent Adalbert Központ és a Szamos Csokoládé Kiállítás és Látványműhely. Ezen az éjszakán kedvezményesen látogatható majd a Geoda Interaktív Ásvány- és Őslénykiállítás is, a Bazilika pedig 20 óráig tart nyitva.
A helyszínek közti közlekedést a Párkányba is átmenő városnéző kisvonatok teszik gördülékennyé.


További információ és részletes program június elejétől a résztvevő intézmények honlapján, a www.visitesztergom.eu és a www.muzeumokejszakaja.hu oldalon olvasható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 23. 09:23, vasárnap | Belföld

Megkezdte a Magyar Honvédség a területvédelmi tartalékosok nagyarányú létszámnövelését

Megkezdte a Magyar Honvédség a területvédelmi tartalékosok nagyarányú létszámnövelését, az elindított toborzó kampányban pedig várják azokat, akik hozzá szeretnének járulni Magyarország védelméhez

2024. Június 23. 09:21, vasárnap | Belföld

Meteorológia: megdőlt az országos melegrekord szombaton

Az előzetes adatok szerint megdőlt a 24 éves országos melegrekord szombaton - közölte a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán szombat délután.

2024. Június 23. 09:16, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Június 22. 09:47, szombat | Belföld

Orbán Viktor: a német-magyar kapcsolatok szilárd alapját a gazdasági együttműködés adja

A német-magyar kapcsolatok szilárd alapját a gazdasági együttműködés adja