Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Augusztus 29. 10:49, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Virágládákon és táblán vezette le dühét a kidobott fiatal Esztergomban

Virágládákon és táblán vezette le dühét a kidobott fiatal Esztergomban

Szakított vele barátnője, majd italozás után az utcán dühöngött és rombolt. Az ügyészség vádat emelt az ügyében, várhatóan pénzbüntetést kap.

Garázdaság vétsége miatt vádat emelt az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a fiatal felnőtt férfival szemben, aki nem tudta elfogadni, hogy barátnője szakított vele, emiatt Esztergomban egy közlekedési táblát ököllel ütött, egy közeli plébánia elé kihelyezett virágládákat pedig felrúgta – fejtette ki az ügyészség.

A fiatal férfival májusban szakított a barátnője, melyet a vádlott nehezen tudott elfogadni. Május 5-én italozott, majd 21 óra és 22 óra közötti időben barátnője esztergomi otthonához ment, bemászott a kerítésen, és a ház fala mellett ülve várta meg, míg a lány haza érkezik. Amikor haza ért, édesanyjával együtt bezárkóztak a házba, a vádlott pedig kimászott az utcára és a közelben lévő közlekedési táblát ököllel ütni kezdte, valamint egy közeli plébánia elé kihelyezett beton virágosládákat addig rugdosta, míg azok feldőltek. A vádlott barátnőjének édesanyja hívta ki a rendőrséget, akik a helyszínen elfogták a fiatalt

A vádlott közterületen megvalósított, dolog elleni erőszakos cselekménye alkalmas volt megbotránkozás vagy riadalom keltésére – tette hozzá a vádhatóság.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a járásbíróság a bűncselekményt beismerő vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT