Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2014. Február 19. 08:37, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Vissza a suliba – csak éppen lopni akart a férfi

Vissza a suliba – csak éppen lopni akart a férfi

J. Zoltán nem tanulni akart, a gyanú szerint lopás miatt tört be az egyik esztergomi iskolába. A gyanúsítottat megzavarták, így nem tudta elvinni a kiszemelt laptopot és az irodaszereket.

Lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 39 éves dorogi férfi ellen, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint január 17-én betört egy esztergomi iskolába és onnan laptopot, valamint irodaszereket próbált meg eltulajdonítani. Az akkor még ismeretlen férfit megzavarták, így nem tudott ellopni semmit sem. Az esztergomi nyomozók azonosították és kedden elfogták a gyanúsítottat. J. Zoltán kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy január 17-én busszal érkezett Dorogról Esztergomba. Betért egy-két szórakozóhelyre, majd csavargott a városban. Mikor elhaladt az iskola előtt, úgy döntött, bemászik a pinceablakon és szétnéz az intézményben. Megtalálta a termek kulcsait és az egyikből összekészítette az eltulajdonítani kívánt műszaki eszközöket. Egy másik helyiségben is szétnézett, ott találkozott össze három dolgozóval. J. Zoltán elmenekült. A városban felszállt a Dorogra tartó buszra és hazament.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.