Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. December 17. 16:58, hétfő | Helyi
Forrás: KEMRFK

Visszatérő fiatal tolvajokat fogtak a rendőrök

Visszatérő fiatal tolvajokat fogtak a rendőrök

Lopott, majd később visszament, akkor betört és ismét lopott az a három fiatal férfi, akit vasárnap fogott el a rendőrség. A 16, 20 és 23 éves gyanúsítottakat őrizetbe vette a rendőrség és eljárást indítottak ellenül.

Nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének, valamint betöréses lopás kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrség az ellen a 16, illetve 23 éves esztergomi férfiakkal, valamint 20 éves társukkal szemben, akiket vasárnap este fogtak el a rendőrök.

A három férfi vasárnap délelőtt érkezett meg Esztergom egyik mezőgazdasági területén lévő gabonatároló csarnokhoz, ahonnan gépalkatrészeket és vasanyagokat tulajdonítottak el. Nem elégedtek azonban meg ennyivel; még ugyanazon a napon az esti órákban egy tárolóhelyiségbe jutottak be. Innen szintén vasanyagokat loptak, melyet tehergépkocsival kívántak továbbszállítani, amikor cselekményük közben megzavarták őket. A két férfit még aznap este, harmadik társukat hétfőn hajnalban az Esztergomi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták, majd őrizetbe vették. A gyanúsítottaknál tartott házkutatás során a gabonatárolóból eltulajdonított tárgyak egy része megkerült, így azokat a sértett számára visszaszolgáltatták.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya dolog elleni erőszakkal nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének, valamint szabálysértési értékre elkövetett betöréses lopás kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a három férfi ellen, őrizetbe vételük mellett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.