Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2013. Szeptember 30. 09:16, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Visszavonuló Fidesz-képviselők, Hídfutás-rekord, lebukott drogültetvényesek- Heti hírek

Visszavonuló Fidesz-képviselők, Hídfutás-rekord, lebukott drogültetvényesek- Heti hírek

Rekord a Hídfutáson… Visszavonul Meggyes Tamás és a Fidesz-frakció? Elmaradt testületi… Testületoszlatást szeretne az MSZP… Szétesett a Fidesz a polgármester szerint… Megerősítve a Fidesz-KDNP együttműködés… Hírek!

Ismét rekord a Hídfutáson - VIDEÓ
Soha ennyien még nem értek célba a Mária Valéria híd újjáépítése alkalmából a hétvégén rendezett Hídfutáson Esztergomban. A rekordrészvételű megmérettetésen Deli Gergely nyert a férfiaknál, míg Cirstea Elene a nőknél.

Visszavonul a közélettől Meggyes Tamás és a Fidesz-frakció?
György Róbert Fidesz-elnök kifejtette, sem Meggyes Tamás, sem a Fidesz-frakció tagjai nem indulnak jövőre a választáson. Ezt követően Meggyes Tamás nyilatkozta, országgyűlési képviselő ugyan nem lesz, de korai arról beszélni, hogy az esztergomi politikából mikor és hogyan vonul vissza.

RTVE Háttér című műsora - Esztergom

Háttérben a Fidesz megújulás, az Összefogás, a frakció sorsa – VIDEÓ
György Róbert, Fidesz elnök, Meggyes Tamás, Steindl Balázs és Zoltai Dániel képviselők voltak a vendégei csütörtökön az RTVE Háttér című műsorának. Szó esett a Meggyes Tamás közéletből való kivonulásáról és frakcióról is.

Határozatképtelenség miatt elmaradt a testületi ülés
Nem jelent meg az esztergomi képviselő-testület csütörtöki ülésén a Fidesz-KDNP-frakció többsége, a Jobbik és a volt LMP-s képviselő sem, ezért Tétényi Éva polgármester határozatképtelennek nyilvánította az ülést.

Testületoszlatást és új választást szeretne az MSZP Esztergomban
Feloszlatná a testületet a helyi MSZP és új választásokat szeretne Esztergomban. Mindezt közleményben fejtette ki a szervezet, miután a Fidesz bejelentette, hogy mostani képviselői nem indulnak a következő választáson.

Szétesett a Fidesz Esztergomban – polgármesteri közlemény
Nem jelent meg a csütörtöki testületi ülésen a Fidesz-KDNP frakció többsége, így határozatképtelen lett az ülés, ezért elmaradt. Tétényi Éva polgármester közleménye.

közvilágítás ügye Esztergomban

Levelezéssel és szerződésbontás előkészítéssel folytatódik a közvilágítási ügy
Újabb levelezéssel folytatódik az esztergomi közvilágítási ügy, ezúttal Tétényi Éva polgármester írt a cégnek, melyben kifejti már zajlik a szerződéstől való elállás jogi előkészítése.

Megerősítve együtt az esztergomi Fidesz és a KDNP
Helyi stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Fidesz Esztergomi Szervezete és a KDNP Esztergomi Szervezete a minap. A pártok közösen, továbbfejlesztve vesznek részt a város politikai életében.

Drogültetvényeseket és dílereket kaptak el az esztergomi rendőrök- (KÉPEK és VIDEÓ)
Összesen 37 tő illegális növényt foglaltak le az esztergomi rendőrök és a termesztőket is elfogták múlt kedden. Az eset előtt Nyergesújfalun drogfogyasztókat és dílereket kaptak el az egyenruhások.

Bezárta a betörőket a tokodi biztonsági őr

Bezárta a tokodi betörőket a biztonsági őr – irány az előzetes (VIDEÓVAL)
Többször tört be a két tokodi férfi az egyik helyi raktárban, ám utolsó akciójuk balul sült el, mivel a biztonsági őr rájuk zárta az ablakot, majd értesítette az illetékeseket. Az egyik gyanúsított előzetesben.

Borhíd Fesztivál és Borünnep Esztergomban
Magna Cum Laude, Supernem, Belga, Magashegyi Underground, Maszkura és Tücsökkraj, Budapest Bár koncertek… Borhíd Fesztivál és Borünnep várja október 4-5-6-án Esztergomban az érdeklődőket. Részletes program!

Király Viktor, Rerto Party, Pálinka Est- bulik a +21-ben októberben is
Októberben is várja a szórakozni vágyókat a +21 Kultúrhely és Koktélbár, ahol fellép majd Király Viktor zenekarával, de lesz Retro Party és Pálinka Est is, a megszokott sorozatak mellett.

Európa-bajnokságon a Komárom-Esztergom megyei kick-boxosok

Megyei kick-box: két arany, egy ezüst és négy bronz az Eb-ről
Két Európa-bajnoki címmel, egy ezüst- és négy bronzéremmel tértek haza kick-boxosaink a közelmúltban zajló utánpótlás Eb-ről Lengyelországból. Zrínyi Miklós szerint tanítványai méltó utódai az előző generációnak.

Kié a legjobb fesztiválfotó - JÁTÉK
Új játékot hirdetünk: ezúttal a legjobb fesztiválfotót keressük. Lehet vicces, emlékezetes, izgalmas, családias, kedves, őrült kép… esélyes a Szent István Strandfürdő, Esztergom 100 éves műemlékfürdőjének nyereményére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.