Városlista
2022. augusztus 7, vasárnap - Ibolya

Hírek

2019. Augusztus 19. 14:25, hétfő | Helyi

Vívónyár Esztergomban

Vívónyár Esztergomban

A Szent György Vívó Egyesület utánpótlás korú vívóknak rendez edzőtábort hagyományosan minden nyáron.

Egyre népszerűbb és szakmailag elismertebb az esztergomi tábor, a kisebb egyesületek mellett a nagyobb vívóklubok, mint az FTC vagy a Honvéd, évről évre egyre nagyobb létszámú csapattal érkeznek. A Pézsa Tibor Sportcsarnok idén már két héten keresztül fogadta a fiatal versenyzőket, akik napi két edzésen változatos edzéseken készültek az őszi új versenyszezonra. A munkát is aktív pihenés követte, a délutáni edzések a strandon fejeződtek be.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.