Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Október 07. 08:14, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Völner: 33 milliárd forintos burkolatjavítási program kezdődik

Völner: 33 milliárd forintos burkolatjavítási program kezdődik

33 milliárd forintos burkolatjavítási program kezdődik megyénkben, mindezt Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár jelentette be pénteken Bokodon.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a hazai úthálózat 287 kritikus helyszínén, 530 kilométeren indít nagyfelületű, külön engedélyhez nem kötött burkolatjavítási programot, 33 milliárd forint ráfordítással - jelentette be az infrastruktúráért felelős államtitkár pénteken a Komárom-Esztergom megyei Bokodon.

Völner Pál elmondta: a felújítások helyszíneit a Magyar Közút állította össze a megyei útügyi biztosok közreműködésével. Az országos keretösszeget a megyei úthosszokkal arányosan osztották el. A közútkezelő a tervezést már elvégezte, hamarosan a konzultációt is lefolytatják a kivitelezőkkel, és több helyen már az idén megkezdődhetnek a munkálatok - közölte az államtitkár. A program keretében Komárom-Esztergom megyében 18 kilométernyi utat újítanak fel, közel egymilliárd forintból, Fejér megyében 1,4 milliárd forintot fordítanak burkolatjavításra - hangzott el a sajtótájékoztatón.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.