Városlista
2024. június 23, vasárnap - Zoltán

Hírek

2019. Május 28. 05:05, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Völner Pál Esztergomban értékelte a választási eredményt - VIDEÓ

Völner Pál Esztergomban értékelte a választási eredményt - VIDEÓ

Völner Pál, térségünk országgyűlési képviselője Esztergomban az RTVE stábjának értékelte a vasárnapi EP-választás eredményét.

Az esztergomi és térségbeli eredményekről az InfoEsztergom.hu számolt be elsőként. Részletek ITT!

Az Igazságügyi Minisztérium államtitkára szerint a Fidesz-KDNP ezen a választáson is meg tudott felelni a választók saját értékeiknek, érzéseiknek, jövőképéknek és reményeiknek.

Hozzátette: az ellenzéki oldalon egyfajta átrendeződés látszódik. Mint fogalmazott: Gyurcsány Ferenc és felesége gyakorlatilag „rommá verték” az MSZP-t, a Momentum pedig „lenyelte” az LMP szavazóit.

Az európai porondon most hosszú, akár őszig is eltartó egyeztetések következnek. Az azonban látszik, hogy a választók büntetik azt a fajta felelőtlen bevándorláspárti politikát, amit a hagyományos európai pártok folytattak – fűzte hozzá.

Kitért arra is, hogy ez az eredmény kijelölte a pártoknak az önkormányzati választásokra az utat, de ezzel együtt nem szabad elkényelmesednie a Fidesz-KDNP pártszövetségnek.

Elmondta: a következő időszakban Esztergomban felelősségteljes, elhivatott, hiteles jelölteket kell állítani, hiszen leginkább az önkormányzati választások azok, melyeken személyekről döntünk. A jövőbeni kihívásokra, feladatokra pedig megfelelő embereket kell jelölnie a Fidesz-KDNP pártszövetségnek.

A videó a képre kattintva indul!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.