Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. November 05. 09:37, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

WC-papírt loptak, de felgöngyölítették az esztergomi rendőrök

WC-papírt loptak, de felgöngyölítették az esztergomi rendőrök

WC papírt és kéztörlőt lopott egy nő és férfi egy esztergomi gyárból. A rendőrök azonban felgöngyölítették az ügyet és vádemelés előtt áll a két gyanúsított.

Vádemelési javaslattal zárta le a rendőrség az eljárást az ellen a 39 éves férfi és 57 éves nő ellen, akik júniusban munkáltatójuktól több alkalommal loptak el tisztasági eszközöket. H. Zoltán és B. Helena egy esztergomi gyárból tulajdonított el több tekercs ipari kéztörlőt és toalettpapírt. A párost a rendőrök július elsején fogták el, miután főnökük feljelentést tett a rendőrségen. Az esztergomi rendőrök pár óra alatt felgöngyölítették az ügyet és a gyanúsítottak elfogását követően megtartott házkutatáson megtalálták az eltulajdonított termékek egy részét is. H. Zoltán és B. Helena elismerte a bűncselekmény elkövetését, gyanúsítotti kihallgatásukon részletes beismerő vallomást tettek. A gyanúsítottak ellen üzletszerűen kisebb értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, melyet vádemelési javaslattal fejezett be és küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.