Városlista
2022. augusztus 8, hétfő - László

Hírek

2017. Március 08. 08:17, szerda | Helyi
Forrás: police.hu/InfoEsztergom.hu

Zárva volt a kocsma, ezért dühbe gurult és tombolt a részeg esztergomi férfi

Zárva volt a kocsma, ezért dühbe gurult és tombolt a részeg esztergomi férfi

Kihívóan közösségellenes magatartást tanúsított – így fogalmaztak a rendőrök arról a férfiról, aki részegen felhúzta magát, mert zárva volt a kocsma, és emiatt tört-zúzott.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság rongálás és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 49 éves helyi lakos ellen.
A gyanúsított kedden 1 óra 30 perckor egy esztergomi söröző teraszajtajának ablakait betörte.

A helyszínre érkező járőrök egy közeli utcában igazoltatták a vérző kezű, ittas férfit, majd előállították a rendőrkapitányságra.

A bűncselekmény elkövetője tettét beismerte, vallomása szerint felbosszantotta, hogy az italkimérő zárva volt, ezért törte be öklével az üvegtáblákat.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Helyi

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.