Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Március 23. 10:23, kedd | Helyi

Zöld tisztítószalonok. Egy zöldebb út a tisztaság felé.

Zöld tisztítószalonok. Egy zöldebb út a tisztaság felé.

Szeretne megszabadulni a kényes holmik mosásától, tisztításától és egyúttal óvni a környezetet is?
A dorogi Zöld Tisztítószalon segítségével mindezt megteheti.


Dorog belvárosában nyitotta meg kapuit a Zöld Tisztítószalon
Kft. ruha és cipőtisztító üzletünk. Professzionáliseszközeinkkel, szakavatott kollégáinkkal garantálni tudjuk atextíliák egyedi kezelését.

Szolgálatásaink:


Lakossági ügyfeleknek


Ruha tisztítás: Ez a környezetbarát technológia kizárólag biológiai úton lebomló mosószereket alkalmaz.
A speciális mosó- és szárítóprogramok, valamint a szakszerű finiselés biztosítja a kívánt eredményt. Aruhák színei élénkek maradnak, tapintásuk puha, illatuk kellemes. A Lagoon™ az első olyan vízalapútisztítási technológia a világon, amelyet a Woolmark is elismer. Ehhez az Electrolux biztosítja a megfelelő
gépi és technológiai hátteret . Cipő: A rendelkezésünkre álló professzionális tisztítógép szinte bármilyen cipő, táska és egyébruhadarabok teljes tisztítására, fertőtlenítésére használható.

Céges partnereknek:


Munkaruha: A munkaruházat fontos tényező mind a munkabiztonság, mind az alkalmazottakkényelmének és közérzetének biztosításában. Mi több, az egységes és személyre szabottmunkaruha erős első benyomást kelt a vállalati arculatról, javítja az alkalmazottak láthatóságát,egységes megjelenést kölcsönöz és növeli a tulajdonosi érdekeket.
Szolgáltatásunk gondoskodik a munkaruha mosásról és karbantartástól. Megegyezés alapjánszállítjuk a tiszta és kifogástalan állapotú kabát, pólók, nadrág, mellények és egyébvédőeszközöket közvetlenül bármely Ön által választott helyre
Cipő: Cégünk vállalja üzemek, gyárak munkavédelmi cipőinek tisztítását, fertőtlenítését. Akeveset vagy alig használt, a fluktuáció által leadott cipőket újra felhasználhatóvá tesszük.
A dolgozók leadott cipőjét, egyedileg kezelve tudjuk tisztítani, fertőtleníteni. Nem csak a cipőket,hanem a munkavédelmi eszközöket, álarcot, sisakot. A cipőket ózon kabinban fertőtlenítjük.


2510, Dorog Bécsi út 72. /Domino Udvar/
+36/70-677-42-32
info@zoldtisztitoszalonok.hu
www.zoldtisztitoszalonok.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT